Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem fogadtam cölibátust,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogadtam cölibátust, normális, átlagos kinézetű fiatalember vagyok mégis 25 évesen szűz vagyok. Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés

2019. jan. 28. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerinted mi az oka?

Én pl nem néztem ki rosszul, de zárkózott és lélekben koravén voltam, ráadásul a nekem nem tetszőeket elutasítottam. A nálam idősebbeket pedig akik mentálisan megfeleltek volna, a kislányos kinézetem miatt nem vonzottam, gyerekszámba vettek.

2019. jan. 28. 12:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Jó hát én is komolyabb vagyok meg zárkózott de szerintem nem ez az oka talán normális pasi vagyok azért van ez
2019. jan. 28. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki ezt írja, hogy jól nézek ki,normàlisan külsőm van,mindenki belső értékei kifogástalanok. Még se volt sose barátnője és szűz.

Én ilyenkor kívàncsi vagyok hogy ezek tényleg igazak e rád. Lehet csak te gondolod így.

2019. jan. 28. 12:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát elég sok ember mondja hogy helyes vagyok még idegen emberek is amúgy Enrique Iglesias is 25 éves koráig szűz volt
2019. jan. 28. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Foglalkozz önismerettel, ismerd meg magad, nézz a tükörbe, fogadd el magad, de az is lehet, hogy ronda az arcod, szánalmas a belső tulajdonságod, elhízott vagy, dohányzol, süt rólad a búvalb..szottság..stb. mert az írásod is azt bizonyítja, hogy hiába vagy 25 éves, úgy rinyálsz itt, mint egy kisfiú.

Mit teszel azért, hogy legyen valakid?

2019. jan. 28. 12:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Na jó bevallom búval b**szott vagyok meg sokszor bunkó meg nem udvarlok de ettől függetlenül rondábbnál rondábbaknak van csaja
2019. jan. 28. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:

És mi van, ha számodra ő ronda? A szépség mindenkinél mást jelent. Lehet hogy az a pasi a csaj szemében nem ronda.

Plusz, akit te rondának látsz, lehet, hogy ezerszerte értékesebb belülről, meg nem bunkó, mint te.

Látod, mondom én, hogy mindennek meg van az oka, a miértje.

És még csodálkozol, hogy nincs senkid?

2019. jan. 28. 12:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó de így kell elfogadni amúgy sok lány rám mosolyog ezt most nem találom ki
2019. jan. 28. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Jó de így kell elfogadni"

NEM, nem kell! Te pedig változz meg, senki nem szereti a bunkó p..csöket. Búvalbszottság? Ki a fenének kéne egy ilyen ember?

"Egyetlen állandó a változás maga." Hérakleitosz

2019. jan. 28. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyenkor elég hamar kibukik a szög a zsákból.

Tehát szart se tettél azért, hogy legyen barátnőd... amúgy bunkó vagy és búvalb...szott.

Ez már bőven elég, hogy meneküljenek előled a nők, mert creepy.

Nem bunkónak kell lenni barátom. Ezt tényleg utálják a nők.

Hanem határozottság, pimasz, csípkelődő humor és férfias attitűd kell.

Sürgősen kezdd el az önfejlesztést, mert hamarosan olyan nőkbe futsz bele akik nem egy óriáscsecsemőt akarnak a hátukon cipelni, meg tanítgatni hogy legyél elviselhető kapcsolatban... hanem egy férfit akivel lehet tervezni a jövőt.

2019. jan. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!