Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Masturbálásnál hamar elmegyek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masturbálásnál hamar elmegyek. Problémát okozna szex közben?

Figyelt kérdés

20/F

Még sajnos szűz vagyok. Már úgy fel vagyok készülve a szexre, hogy már úgy szeretném, ha túl lennék rajta.

Masturbálásnál amikor elélvezem, azonnal lövök. Azonnal. Mit lehetne ez ellen tenni? Félek, hogy az első szexnél beégek, amit nem szeretném. Ha befejeztem a masturbálást, akkor újra kezdem, és akkor is amikor elélvezem, azonnal lövök.

Milyen késleltető óvszert tudtok ajánlani első szexre? Őszintén megmondom, félek, de szeretnék már túl lenni rajta, és felkészülni erre.

Mit tudtok ajánlani?

Köszi a válaszokat, segítséget.

2018. dec. 18. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Talán inkább le kéne vágni a fütykösöd, úgyse lesz semmi haszna már
2018. dec. 19. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért baj ha egy éjszaka 7 menetet lenyomsz?

Nem kell félni kefélni.

2018. dec. 19. 21:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem a kefeléstől félek, hanem hogy szegyenbe jövök
2018. dec. 20. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:

A maSturbálástól még soha nem sikerült elmennem. Ehhez nekem maSZturbálnom kell.

Érdemes végig nézned azt a videót, amit a #9-s írt, és megfogadni azt amiről a Kovi beszél.

Attól nem lesz több spermád, ha gyakran kielégíted magad. Minél gyakrabban csinálod, annál kevesebb lesz. Hozzáteszem, a harmadik, negyedik, vagy akárhányadik menet során már nem fógsz tudni olyan hamar elmenni, mint az első alkalommal, sőt, előfordulhat, hogy a végén sperma helyett csak levegő jön ki.

2018. dec. 20. 08:01
 15/16 A kérdező kommentje:
08:01: Én csak attól félek, hogy az első szexnél is lövés lesz a vége már csak az elején.
2018. dec. 20. 08:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Csípjél fel egy idősebb nőt, akinek már lazábbak a hüvelyi izmai, szóval közel sem olyan szoros mint egy tini lánynak. Nála annak fogsz örülni ha sikerül elsütni benne a patront.

Arra figyelj, hogy az idősebb hölgyeknek több előjáték szükséges, mert lassabban nedvesednek be.

Az sem árt, ha egy síkosító is kéznél van, bár amit én használok az gyorsítja a magömlést, noha erről a hatásról nem ír a terméktájékoztató.

2018. dec. 20. 22:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!