Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Masturbálásnál hamar elmegyek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masturbálásnál hamar elmegyek. Problémát okozna szex közben?

Figyelt kérdés

20/F

Még sajnos szűz vagyok. Már úgy fel vagyok készülve a szexre, hogy már úgy szeretném, ha túl lennék rajta.

Masturbálásnál amikor elélvezem, azonnal lövök. Azonnal. Mit lehetne ez ellen tenni? Félek, hogy az első szexnél beégek, amit nem szeretném. Ha befejeztem a masturbálást, akkor újra kezdem, és akkor is amikor elélvezem, azonnal lövök.

Milyen késleltető óvszert tudtok ajánlani első szexre? Őszintén megmondom, félek, de szeretnék már túl lenni rajta, és felkészülni erre.

Mit tudtok ajánlani?

Köszi a válaszokat, segítséget.

2018. dec. 18. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szexnél még hamarabb fogsz. Főleg orálnál
2018. dec. 18. 22:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Ettől féltem 😏
2018. dec. 18. 22:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne ezen segíteni?
2018. dec. 18. 22:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a Google-t te se ismered...

[link]

2018. dec. 18. 22:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Sokat nem tudtam meg.
2018. dec. 18. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Szexnél meg gyorsabb lesz
2018. dec. 18. 22:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Ilyen ez az első szex. Vàlasz olyan partnert akit szeretsz, akivel megtudod tanulni a szexet, és akkor nem lessz semmi baj.

Párom már volt tobb lànnyal elöttem,nem volt szűz, mégis hamar elment az első szeretkezésünknél.

És hogy én erre hogy reagáltam? Sehogy, régen szexelt és nagyon kívánt már engem, úgy gondolom természetes folyamat volt.

Pá alkalom után helyre ált minden. Aki érett felfogása az nem fog kinevetni és cikizni téged!

2018. dec. 18. 23:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A masturbálás még mindig maSZturbálás. Mindenki azonnal lő amikor elélvez. Sőt, ha másodszor tolja, akkor is azonnal lő amikor elélvez. Kevés olyan ember van, aki elélvez, majd fél perc múlva kezd el lövöldözni. Általában én is azonnal lövök ha az elélvezés jön.

Tanuld már meg végre mi micsoda. Neked nem az a problémád ,hogy azonnal priccolsz amikor elélvezel , mert ezzel mindenki így van, hanem hogy már akkor is durrant a lőcsöd ha csak hozzáérsz. Ezen meg a késleltetős kottony nem segít. Már akkor beledurrantanál mikor húzód fel.

2018. dec. 18. 23:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Youtube-> 'kovi korai magömlés' -> első videó megtekintése
2018. dec. 18. 23:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Észrevettem valamit, hogy néha amikor masturbálok, és elélvezem, nem mindig jön ki annyi sperma mint szokott. Talán gyakrabban kellene masturbálnom?
2018. dec. 19. 09:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!