Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen voltatok először igazán nagy méretű fiúval (pl.20 cm körülivel, vagy 5 cm vastaggal)? Mekkora volt neki? Milyen volt a szex? Hányadik partneretek volt és hány éves volt?
Én 18, barátom 19. Nekem első. A farka kb 20 centi de ha nagyon fel van izgulva (például várni kell amíg hazaérünk vagy elmegy mindenki otthonról) akkor lehet 1 akár 2 centivel nagyobb. Vastagságot nem mértem...
Ha nem izgat fel kellően akkor fáj. Néha kicsit túl hosszúnak érzem, olyankor szólok neki hogy ne olyan mélyen. Ő meg örül hogy nagy farka van, és nem dug olyan mélyen :D
Mindenkinek jó.
De legtöbbször hagyunk sok sok időt az előjátékra. Akkor nincs gondom. Még mindig együtt vagyunk XD
Ha már extrémet írsz hosszra, vastagságra is úgy kalkulálj. Az 5 nem extrém.
35F
van egy olyan érzésem, hogy a 17/5 centis farkam hosszabb, és vastagabb, mint a gyakorin standarként emlegetett 22...
egyszer vegyetek elő egy szabócentit, vagy vonalzót, és nézzétek meg, hogy mennyi is az annyi, ehelyett a gyermeteg fantáziaerőlködés helyett, amivel nem tudom, hogy kit akartok átverni, de a valóság változatlan marad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!