Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen voltatok először igazán nagy méretű fiúval (pl.20 cm körülivel, vagy 5 cm vastaggal)? Mekkora volt neki? Milyen volt a szex? Hányadik partneretek volt és hány éves volt?
17 evesen egy 22 eves sraccal masodik partner volt
2x szexeltunk mind a ketto nagyon faj... hossza allitasa szerint 21cm volt
Csak egyszer voltam nagyobb mérettel azt mondta 19 cm, de nagyon rossz volt. Hiába kívántam nem fért be vastag is volt meg hosszú is. Azt hittem meghalok a fájdalomtól.
Azóta sem szexelek átlag feletti mérettel.
heh, 50%-os kamu válaszosoknak mindegyiknek jó volt, 80%-os igazi embereknek meg inkább nem volt jó.
Aki kezdő GYKs, igaz megnézitek, hogy hány százalékos a válaszoló?
"Aki kezdő GYKs, igaz megnézitek, hogy hány százalékos a válaszoló?"
Igen, mivel ha egy nő leírja, hogy szereti a nagy farkat vagy bármit, akkor szarrá van pontozva, lefelé.
Aki még azt írja, hogy a kicsit élvezi, az meg fel.
Annyira ostoba ember vagy, hogy az hihetetlen.
Az első nullán van nálam, mert leírta, hogy jó volt
Utána lévő cimborám meg fel van pontozva 80%-ra mert telesírta a betét, hogy mennyire rossz a nagy farok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!