Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj ha kislányom fürdetésén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha kislányom fürdetésénél merevedésem van?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok a kislányom 4 éves, nagyon szeretem , de nem tudom mi lehet velem
2008. nov. 4. 17:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
77%
Hát barátom,igazad van!
2008. nov. 5. 13:42
 22/39 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van utolsó hsz, bár ahogy elnéztem 3-at írtál egymás után és megbeszélted magaddal :) Amúgy tényleg egyetértek.

Viszont. Ha feláll a kislányodra, akkor nem hiszem, hogy épp az etiópiai 3 mp-ként meghaló kisgyermekekre gondolsz. Igenis, valami baj van, HA nem valami másra (feleségedre, párodra) gondolsz. Mindenesetre akkor sem a pici, 4 éves kislányodra kéne kivetítened. Ha feláll, akkor akár őt, akár mást kívánsz, tehát mégiscsak azt jelenti. Sajnos nem egészséges. Én a helyedben megnézetném magam valakivel, terapeutával, utána már nem kell aggódnod ezen!

2008. nov. 5. 14:15
 23/39 anonim ***** válasza:
41%
Jézusom.Orvos.De ha a feleséged megtudja,tuti soha többet nem látod a lányod.
2008. nov. 5. 19:52
 24/39 anonim válasza:
39%

NE HARAGUDJ DE SZERINTEM EZ NAGYON BETEG!

eZT PEDOFÍLIÁNAK HÍVJÁK!SZTEM SŰRGŐSEN MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!

2008. nov. 5. 20:18
 25/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem miért kell egy vitatott kérdésnél egyből a nemzeti érzéseket/hova tartozást elővenni!

Az volt a fő kérdés, hogy baj-e, ha a kislánya fürdetésénél merevedése van?

Nekem senki ne állítsa azt, hogy jelen kérdés esetén valaki azt gondolja, hogy baj, baj vagy lehet nem is baj, de az nagyobb baj, hogy milyen dúrva, beszólogatós és minősíthetetlen válaszok jönnek!!!!!

Ti akik a nemzeti összgondolkodást hozzátok fel burkolt védelembe véve a kérdezőt, TI mit szólnátok hozzá ha a párotok felizgulna a 4 éves gyereketek pucér látványa láttán?

Azzal nyugtatnátok magatokat, hogy ez egy hamis kivetítés, vagy egyből elküldenétek orvoshoz??? Mert az összvélemény azért az, hogy ez IGENIS ÓRIÁSI BAJ, és hogy attól nem fog megjavulni hogy az esti fürdetések közben és után a kérdező ezen mereng, és a problémán az sem segít, hogy feltette ezt a kérdést!

Mivel eltelt már pár nap a kérdés kiírása óta, remélem már rég megtetted ezt az Orvos lépést!

2008. nov. 5. 21:33
 26/39 anonim ***** válasza:
81%
Idióta sok barom! Jót nevetek rajtatok! : )
2008. nov. 5. 21:59
 27/39 anonim ***** válasza:
59%

azér ne hugyozzáok már össze magatokat xD gondolom nem akarja megesrőszakolni a lányát, mert akkor nem írt volna ide ..... áááá istenem olyanokat írtok, mintha már megerőszakolta volna LOOL XD

hát... különös,de sztem nem baj, ddig még nem "fajul el a dolog"

2008. nov. 5. 23:35
 28/39 anonim ***** válasza:
75%
Merjek őszintén kérdezni vagy sem? Mert ha merek letámadnak! Ha hazug vagyok letámadnak! Ha szemtelen vagyok letámadnak! Ha normális kérdést teszek fel,akkor a legtöbb esetben beszólogatnak. Ha normális választ adok,lehurrogják,lepontozzák. dDe azért merjek kérdést nyugodtan feltenni,merjek válaszokat is adni,mert itt senki sem olyan,hogy beleköt a másikba,lehurrogja,lepontozza. Csak az én felfogásommal lehet a baj!
2008. nov. 6. 10:53
 29/39 anonim ***** válasza:
83%
Még valami. Csak úgy leegyszerűsítésképpen. A tolvaj sem vallja be,hogy lopott! Mert lesznek és vannak itt olyanok ,akik nem ismernek,nem akarnak magukra ismerni. Sajnos az a baj,hogy az ember már senkiben sem bízhat! Tapasztalatból írom,mert én is őszinte voltam egy barátságban és at őszinteség miatt hullott szét minden. A kérdező is csak őszinte volt és mi lett belőle?! Ahol értétek,ott "ütöttétek". Ha azt hazudta volna,hogy imádja fürdetni a lányát,de a nemi szervét azt nem ő hanem az anyuka mossa meg,és kérdésként ezt tette volna fel,akkor tapsoltatok volna? De most megkaphatom,hogy de nem ezt a kérdést tette fel! Meg az nem baj ha az apuka mossa meg a kislány nemi szervét,de ne álljon fel a férfiasága!
2008. nov. 6. 11:10
 30/39 anonim ***** válasza:
54%
Abban nincs hiba hogy aggódsz.Szerintem itt nem kapsz megfelelő választ a kérdésedre. Jó, hogy őszinte vagy,de olyantól kell választ kapnod aki érdemlegesen segíteni tud. Itt nincs egyelőre olyan ember.Elhiszem, ha inkább levelezés útján akarnál választ kapni. Keress tovább a neten.
2008. nov. 11. 09:00
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!