Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha kislányom fürdetésénél merevedésem van?
Igazad van utolsó hsz, bár ahogy elnéztem 3-at írtál egymás után és megbeszélted magaddal :) Amúgy tényleg egyetértek.
Viszont. Ha feláll a kislányodra, akkor nem hiszem, hogy épp az etiópiai 3 mp-ként meghaló kisgyermekekre gondolsz. Igenis, valami baj van, HA nem valami másra (feleségedre, párodra) gondolsz. Mindenesetre akkor sem a pici, 4 éves kislányodra kéne kivetítened. Ha feláll, akkor akár őt, akár mást kívánsz, tehát mégiscsak azt jelenti. Sajnos nem egészséges. Én a helyedben megnézetném magam valakivel, terapeutával, utána már nem kell aggódnod ezen!
NE HARAGUDJ DE SZERINTEM EZ NAGYON BETEG!
eZT PEDOFÍLIÁNAK HÍVJÁK!SZTEM SŰRGŐSEN MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!
Nem értem miért kell egy vitatott kérdésnél egyből a nemzeti érzéseket/hova tartozást elővenni!
Az volt a fő kérdés, hogy baj-e, ha a kislánya fürdetésénél merevedése van?
Nekem senki ne állítsa azt, hogy jelen kérdés esetén valaki azt gondolja, hogy baj, baj vagy lehet nem is baj, de az nagyobb baj, hogy milyen dúrva, beszólogatós és minősíthetetlen válaszok jönnek!!!!!
Ti akik a nemzeti összgondolkodást hozzátok fel burkolt védelembe véve a kérdezőt, TI mit szólnátok hozzá ha a párotok felizgulna a 4 éves gyereketek pucér látványa láttán?
Azzal nyugtatnátok magatokat, hogy ez egy hamis kivetítés, vagy egyből elküldenétek orvoshoz??? Mert az összvélemény azért az, hogy ez IGENIS ÓRIÁSI BAJ, és hogy attól nem fog megjavulni hogy az esti fürdetések közben és után a kérdező ezen mereng, és a problémán az sem segít, hogy feltette ezt a kérdést!
Mivel eltelt már pár nap a kérdés kiírása óta, remélem már rég megtetted ezt az Orvos lépést!
azér ne hugyozzáok már össze magatokat xD gondolom nem akarja megesrőszakolni a lányát, mert akkor nem írt volna ide ..... áááá istenem olyanokat írtok, mintha már megerőszakolta volna LOOL XD
hát... különös,de sztem nem baj, ddig még nem "fajul el a dolog"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!