Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek érdekes személyiségű nők? Miért csak szextárgyként tudok rájuk nézni? Vagy ha vannak hol mászkálnak?
Figyelt kérdés
27 vagyok, de én mondom, 3 db érdekes nővel nem találkoztam még egész életemben. Annyira együgyű, unalmas, világ dolgaira nem nyitott a nők többsége hogy hihetetlen.
Gyakorlatilag csak egy szexbabát látok bennük. Jobb lenne ha meg se szólnának sokszor...
Pedig nincs ez így jól.
2018. ápr. 10. 10:26
11/18 A kérdező kommentje:
utolsó, szoktam ismerkedni, csak már kicsit megcsömörlöttem hogy mindig ilyen nők jönnek szembe.
2018. ápr. 10. 12:15
12/18 anonim válasza:
áhh, csak provokálni akart a kis szűz gyerek! így már érthető!
13/18 anonim válasza:
Nem véletlen vagy te szűz 27 évesen, az agyai kapacitásod nem az életkorodnak megfelelő, menekülnek előled a nők.
14/18 anonim válasza:
Igazad van, de a reakciók jól megmutatják, hogy ezt miért nem szabad nyíltan vállalni. Az emberi kapcsolatok kialakítása amúgy is egy stratégiai játék, nem árulod el az embereknek szemtől szembe, hogy kreténnek tartod őket, pedig nyilván az a 95%-uk. És ha csak szextárgyak a nők, akkor mivan? Fogadd el és tanulj meg hazudni. :D
15/18 anonim válasza:
Többre mennél a kérdéssel, hogy érdekes személyiségű nők miért nem ismerkednek veled.
16/18 anonim válasza:
Bár ez egy felháborodott és érzelemvezérelt válasz, de ez is igaz. A nők alapvetően passzívabbak, mint a férfiak, ezért neked kell keresned ilyen nőket. De a legtöbb foglalt egyébként.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Amugy nagyon igazad van kerdezo, nagyon sok no unalmas, hobbijuk az hogy fenykepezik maguk kulonbozo pozokban meg a buli es az almodozas a sok penzrol. Ezek a nok altalaban felszinesek, akik szemelyiseget leginkabb a media formalt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!