Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek érdekes személyiségű nők? Miért csak szextárgyként tudok rájuk nézni? Vagy ha vannak hol mászkálnak?
27 vagyok, de én mondom, 3 db érdekes nővel nem találkoztam még egész életemben. Annyira együgyű, unalmas, világ dolgaira nem nyitott a nők többsége hogy hihetetlen.
Gyakorlatilag csak egy szexbabát látok bennük. Jobb lenne ha meg se szólnának sokszor...
Pedig nincs ez így jól.
Ezt inkább a barátaidnak tedd fel egy sörözéskor vagy a legjobb barátoddal beszéld meg, mert itt szétcincálnak a nők és az őket védő fehér lovagok, akármilyen értelmesen is teszed fel a kérdést.
Ezzel a kérdéssel most mintha egy véres húst dobtál volna az őket reprezentáló kutyafalka közé.
hármas, igazad volt, máris támadnak a nők..pedig csak a tapasztalataimat írtam le..
kedves nők, lehet magatokra ismertetek a kérdésben? ilyenek vagytok ti is?
Írtàl màr ki egy pár kérdést. Először a 16 éveseket nézted nőnek, ma volt egy "recsizős" "őz lányos" kiírásod.
Most van ez, ebből a három kiírásból látszik hogy nagyon alacsony szellemi nívón mozogsz, illetve az intelligencia szinted is nulla, ne csodálkozz hogy csak 3 nővel volt dolgod életedben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!