Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire beteg dolog nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteg dolog nőként olyanra izgulni, hogy. (bizarr fantázia, a többi lent)?

Figyelt kérdés

... óriás, mutáns rovarok/pókok dugnak vagy erőszakolnak meg nőket és az aktus végén beléjük petéznek. Sőt, ha pókok csinálják, akkor még be is szövik őket.

Ez nagyon gáz?

Egy-két éve még a világból ki lehetett kergetni akár csak egy pókról készült képpel, most meg ilyesmikről fantáziálok. És bőven felnőtt vagyok már. Mit gondoltok, megőrültem? Vagy másoknak is vannak néha ilyen elborult képzelgései?

2018. ápr. 3. 19:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#19: Te most kiről/miről beszélsz? Én bőven felnőtt vagyok, nem kevés biológiát tanultam, és ajánlom figyelmedbe fentebb a 11-es kommentemet. Mellesleg a kérdés fantáziáról szól, valóságtól elrugaszkodott dolgokról.
2018. ápr. 20. 15:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Bár én sem vagyok egyszerű,de ez valóban sulyos.

A nemedtől pedig független.

De ha erre izgulsz...

Esetleg keress egy furry társaságot,hátha van ott egy pók vagy valaki aki hajlandó pókoskodni.

2018. ápr. 20. 16:04
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a kommenteddel is sikerült bizonyítanod,hogy szart se értesz a biológiához/unatkozó hülyegyerek vagy.
2018. ápr. 21. 18:29
 24/25 A kérdező kommentje:
#23: Elnézve a te 52%-odat... :D Tudod, ha már biosz és nem elborult fantázia, akkor a levéltetvek szaporodása volt az egyik kedvencem. De az imádkozó sáskák is jól nyomják. Akárcsak jó néhány pókfaj. Nőuralom van ott rendesen. :)
2018. ápr. 21. 19:02
 25/25 anonim válasza:
Nem normális, de attol még nem gond, nelem os vannak bizar fantáziáim.
2020. febr. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!