Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteg dolog nőként olyanra izgulni, hogy. (bizarr fantázia, a többi lent)?
... óriás, mutáns rovarok/pókok dugnak vagy erőszakolnak meg nőket és az aktus végén beléjük petéznek. Sőt, ha pókok csinálják, akkor még be is szövik őket.
Ez nagyon gáz?
Egy-két éve még a világból ki lehetett kergetni akár csak egy pókról készült képpel, most meg ilyesmikről fantáziálok. És bőven felnőtt vagyok már. Mit gondoltok, megőrültem? Vagy másoknak is vannak néha ilyen elborult képzelgései?
Utolsó, abban mi lenne bizarr? Az végül is csak egy átlagos gruppen.
#5: Na, de azt vágod, hogy Pókember pasi, ezek meg elvileg nőstények? Mert a nőstények raknak petét. Bár, ha már azt írtam, hogy mutáns... akkor sose lehet tudni. :D
#2: Hát, fogalmam sincs honnan jött. A biológia mindig is érdekelt, biztos kellett bele tudat alatt valami extrém izgalom. Én magam is megdöbbentem, hogy felizgatnak az ilyen őrült gondolatok.
Kinek milyen a fantáziája...
Nem rossz egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!