Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha 1.5-2 méterre is eltudok lőni mikor kiverem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 09:45
1/23 anonim válasza:
Nekem is sikerül néha ilyen nagyot lőni. Egyszer épp a plafonon kötött ki a cucc, amikor benyitott anyám, és az orra előtt pottyant le a földre. Égtem mint a Reichstag. :)
18/F
2/23 A kérdező kommentje:
Énis lőttem már plafonra:D a hajamon landolt persze ekkorát akkor tudok ha egy ideje már nem csináltam:)
2018. márc. 23. 09:56
3/23 A kérdező kommentje:
Lehet a 2 méter tùlzás de olyan 1-1.5 méter
2018. márc. 23. 09:57
4/23 anonim válasza:
Múltkor benézett a húgom mikor vertem és kilőttem a szemét a genyómmal.
5/23 anonim válasza:
Elég alacsonyan van nalatok akkor a plafon :D 1,5-2 méter? Vagy emeletes agyon cssinaltatok? :D Bocsi csak ez jutotz eszembe ahogy elolvastam :D :D
17L
6/23 anonim válasza:
Simán. Egyszer hátulról csinálta nekem a párom, megbeszéltük hogy a végén a fenekemre megy. Erre ellőtt a két méterre található szekrényig.
7/23 A kérdező kommentje:
Mivel nem a földön van a farkam hanem olyan félméter magasan:p A plafon onnan olyan másfél méter majd megint megpróbálom rekordot akarok minél messzebb
2018. márc. 23. 10:02
8/23 anonim válasza:
Kegyetlen nagy talentum vagy pajtás!... Valami normalis dologban is ilyen kiemelkedo teljesitmenyed van?
9/23 A kérdező kommentje:
#8 Mivan irígykedsz hogy neked csak kicsorog?xD
2018. márc. 23. 10:13
10/23 anonim válasza:
:D :D megmértem nalunk 2,62cm a plafon :D Elképzeltem,hogy ott lóg 😂😂😂😂😂 Meg ami utana marad nyom :D Szép lesz a szobád ezzel dekoracioval:D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!