Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú 20 évesen is szűz annak ellenére, hogy jól is néz ki akkor az még "gázabb" mint egyébként?
Szerintem kicsit szégyen, hogy az vagyok annak ellenére, hogy sem mások sem magam szerint sem vagyok csúnya, sőt átlag feletti. Igaz az, hogy ha mégis olyan jó pasi lennék akkor lett volna már barátnőm, még ha a lány szedett volna is fel?
Próbálkozni, társaságba járni, kezdeményezni nem szoktam. Ez talán közrejátszik.
Párom 22 volt és szűz mikor összejöttünk. Én már nem voltam az 19 évesen.
De egyáltalán nem zavart, nem éreztem gáznak. (Ő is helyes, magas srác)
Azóta is együtt vagyunk és a szex is tökéletes, immár 8 éve.
Akkor 80 évesen is szűz maradsz utolsó.
Itt már a szagodon megérzik, hogy veled valami baj van, nem vagy oké.
Örök agglegény maradsz, ebbe jobb ha beletörődsz. Nincs meg a jogsid a nőkhöz.
Vagy fizetsz a tanfolyamon, vagy maradsz úgy ahogy vagy, nem ülhetsz volánhoz.
Arra jó példa, hogy hogy nem szabad csinálni. A hülye elvek miatt szívásnak van értelme? Legjobb éveid mentek el...
#6-os, menj el egy lakásos lányhoz, oldódj fel... aztán regelj egy társkeresőre / Tinder pl
Nekem ez vált be. A vonzalmat fel kell építeni, ez nem megy magától. Előtte nekem sem volt. Képzeld olyan előfordult, hogy 25 éves voltam és a lány ismerősöm megérezte rajtam a szüzességet! Letagadtam de nem hitte el. Pedig rajtam nem látszik, 180/65 kg normál arc, képek alapján normális külső.
Szerintem a szüzesség átka beleég a mozdulatokba, a hangodba, a kisugárzásodba. Ha nem teszel ellene sürgősen nem fogsz megváltozni 50 évesen sem.
46 évésen meg jobb ha nem mondod el senkinek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!