Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem bírok szex végéig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírok szex végéig állva maradni?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon ciki de nem mindíg bírok állva maradni szex közben. Van olyan amikor meg le se bírom lohasztani de az esetek többségében nem tom fenntartani a merevedést. Volt már hogy a barátnőm ejakulált a szex közben annyira jó volt...:) De van mikor meg abszolut nem megy most már ottvagyunk h szakítunk de nagyon szeretjük egymást és nem tom mi lesz ha így marad a helyzet tudom hogy jó szex nélkül nincs működő kapcsolat de nem akarom őt elveszíteni.

Hogy tudnám végig fenntartani a merevedést?

2008. okt. 22. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Hát, azt nem igazán tudom, hogy hogyan tudnád, esetleg, menjen el a barátnőd hamarabb, ebben segíthesz sakkor neked is sikerül, de azzal hogy szakítotok, nem fogjátok megoldani, stressz is lehet az oka az ilyen problémáknak, jobban tennétek véleményem szerint ha nem is beszélnétek ilyesmiről hogy szakítotok merevedés problémák miatt, hanem inkább próbálnátok orvosolni, ha valaki szeret valakit akkor nem fogja otthagyni ilyenér, inkább segít, és önzőség is véleményem szerint.
2008. okt. 22. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az első válaszoló félreértett valamit. én úgy olvastam, a csaj elmegy, azzal nincsen baj, a srác nem szokott tudni orgazmust elérni, mert hamarabb lelankad. ez azért frusztáló lehet mindkét félnek, nem csodálnám, ha emiatt szakitás lenne.

péniszgyűrűt tudok javasolni neked, hátha az segit, illetve üljetek le megbeszélni a dolgot, mert nincs kizárva, hogy lelki háttere van a problémának. ha az sem segit, akkor célszerű ellátogatni egy szexológushoz, nem szégyen az.

2008. okt. 22. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:

En is a peniszgyurut javaslom, probald ki.

A baratnod nem tud esetleg ujra csatasorba allitani, miutan lelankadtal, mondjuk egy kis szajtechnikaval vagy hasonlo?

2008. okt. 23. 03:58
 4/6 anonim ***** válasza:
néha kapj be egy fél viagrát nincs azzal semmi probléma aztán olyan leszel mint egy ütvefúró :)
2008. okt. 23. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
ne maszturbálj annyit, ne füvezz, és ne igyál szex előtt, meg egyátalán. vannak akiknek a szervezete így reagál, egészen egyszerüűen azt fárasztod le ezzel. meg a stressz is persze, hogy arra koncentrálsz h felálljon... szerintem hagyjatok ki egy hetet, ne szexeljetek, és utána essetek egymásnak.
2008. okt. 23. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
40/ffi.:Elképzelhető az is,hogy a hüvely tágabb a kelleténél,nem szorul rá annyira a péniszre,hogy kellőképpen izgalomba tartsa,a megfelelő dörzsölés,csúszás hiányzik neki.Ezt valamennyirre lehet korrigálni a testhelyzetek változtatásával.Többször szűlt nőknél,a kutyapózként ismert behatolásnál ez jól szemléltethető,valamikor ez volt a kedvencem,ma már kerülöm,pont amiatt,mint amit a kérdező is írt.(Félúton lelankadhatok).
2008. okt. 23. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!