Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírok szex végéig állva maradni?
Tudom nagyon ciki de nem mindíg bírok állva maradni szex közben. Van olyan amikor meg le se bírom lohasztani de az esetek többségében nem tom fenntartani a merevedést. Volt már hogy a barátnőm ejakulált a szex közben annyira jó volt...:) De van mikor meg abszolut nem megy most már ottvagyunk h szakítunk de nagyon szeretjük egymást és nem tom mi lesz ha így marad a helyzet tudom hogy jó szex nélkül nincs működő kapcsolat de nem akarom őt elveszíteni.
Hogy tudnám végig fenntartani a merevedést?
szerintem az első válaszoló félreértett valamit. én úgy olvastam, a csaj elmegy, azzal nincsen baj, a srác nem szokott tudni orgazmust elérni, mert hamarabb lelankad. ez azért frusztáló lehet mindkét félnek, nem csodálnám, ha emiatt szakitás lenne.
péniszgyűrűt tudok javasolni neked, hátha az segit, illetve üljetek le megbeszélni a dolgot, mert nincs kizárva, hogy lelki háttere van a problémának. ha az sem segit, akkor célszerű ellátogatni egy szexológushoz, nem szégyen az.
En is a peniszgyurut javaslom, probald ki.
A baratnod nem tud esetleg ujra csatasorba allitani, miutan lelankadtal, mondjuk egy kis szajtechnikaval vagy hasonlo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!