Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideig kell fekve...

Mennyi ideig kell fekve maradni szex után?

Figyelt kérdés
Ha azonnal felkelünk, nem is sikerülhet?
2009. okt. 8. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
De, hogyne sikerülhetne. Én mondjuk úgy csináltam, hogy utána kb. 10 percig egy párnát tettem magam alá. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de mindkétszer elsőre sikerült.
2009. okt. 8. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Sikerülhet úgy is,de ajánlatos 20 percig fekve maradni.

Nekem legalább is ezt tanácsolta a doki.

2009. okt. 8. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem igy sikerült 15 hónap probálkozás után teherbe esnem.én fél óráig felstócltam magam(kicsit gyertyaállás szerüen).

5 hetes kisfiú anyukája.

2009. okt. 8. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Abban a hónapban, amikor teherbe estem, két együttlétből foganhatott meg a baba. Az egyik után hason fekve maradtam kb fél óráig (hátrahajló méhem van), ez két nappal ovu előtt volt. A másik együttlétnél azonnal felkeltem zuhanyozni, ez az ovu estéjén volt.

Nem tudom, melyikből lett végül a baba...

Ha szex után fél óráig fekve maradsz, azzal növeled a teherbeesés esélyét. De sikerülhet akár állva is. Sok függ a párod spermájának minőségétől, mozgékonyságától.

2009. okt. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!