Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátomat semmivel az ég világon nem birom úgy igazán felizgatni h "elveszitse" az eszét?

Figyelt kérdés

Illetve úgy értem,hogy...szóval álltalában ő kezdeményez mindig..eddig még csak pettingig jutottunk el.Egy ideig tök jó meg minden,de úgy veszem észre egy idő után,mintha megunná,elmenne a kedve töle:S próbálok mindent megtenni,de szinte semmi nem izgatja:S akárhol simogatom,csokolgatom.próbálom megtalálni az erogén zónáit,de semmi(létezik h nincs neki olyan????):S meg azt is csinálja,hogy ha elmegy petting közbe ő félbehagyja amit épp csinál nekem és vége akkor mindennek(elkezd aludni általában:S):S esetleg vmi ötlet,hogy tudnám újra meghozni a kedvét???minden ötletet várok,mert már én teljesen kifogytam az ötletekböl:S

azon is gondolkodtam h lehet h azért nem élvezi mert nem szeret,de akkor nem mondaná mindig azt h imád meg minden és akkor nem is kezdeményezne.Szóval nem tom mit kéne ezzel a helyzettel kezdeni...előre is köcce a válaszokat ;)

2008. okt. 21. 21:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Előző válaszolónak!!

1: Ha vmi nem teccik le lehet kopni

2: Szerinted irtam volna azt h MINDENT MEGPRÓBÁLTAM ha nem lett volna úgy??azért ennyire hülyének ne nézz!

3.Épp az a baj h csak addig élvezi amég ŐŐŐ el nem megy!

4: Nem az kell,hogy jól megdugjon,hanem h élvezze azt is amit csinál nekem!

Úgyhogy amit írtál az teljes egészében egy nagy balfaszság és teljesen felesleg volt fárasztani az ujjaidat ha ilyen ökör és érthetetlen vagy XDXD

CSupán ennyi az uccso válaszolonak;-)

2008. okt. 22. 15:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!