Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom nemi szerve kb.17cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nemi szerve kb.17cm hosszú. Mikor szopom, teljesen tövig le tudom nyomni a torkomon. Ez már jó, vagy teljesen átlagos teljesítmény?

Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

A technika elsajátításával nagyobbat is be lehet tövig venni. A 17 cm egy átlagos méret, az kényelmesen bekapható.

Petranova

2008. okt. 21. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Grat! Nem átlagos. De figyi ha számodra, miért fontos ez?! Barátod biztos vagyok benne, hogy élvezi. Csak a ne menjen tönkre a hányinger-t segítő izom csoport a torkodba.
2008. okt. 21. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
én utálom a mélytorkot, de 17 cm-rel még elbajlódok.
2008. okt. 21. 13:39
 4/11 A kérdező kommentje:

én nem tudom magam hánytatni, a fogkefe is lemegy teljesen, akkor sem!:)

Nemtudom, fontos..a pasim sose mondja hogy jó vagyok-e!

2008. okt. 21. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Akkor tehát a valódi gond az, hogy a pasid nem ismeri el az igyekezetedet. Szerintem, ha ezt akarom hallani, ez nem mindennapi "teljesítmény" - én nem szoktam mélytorkozni, és az általam megkérdezett nők nagy részénél sem általános, hogy e (sokunk által kellemetlennek tartott módon) törjék magukat. Úgyhogy a pasid igazán örülhetne, ha már éppen erre vágyik. Lehet egyébként, -valószínű-, hogy örül, csak nem mondja. Lehet, úgy van vele, minek azt mondani... Tudom, jobban esik a spontán dícséret, e azért kérdezd meg, és finoman jelezd, hogy Neked szükséged van a visszajelzésre. Illtve az is segíthet, ha Te dícséred, hogy milyen jól nyal (már ha ez igaz)

Hypathia

2008. okt. 21. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
jav. ha ezt akaroD hallani, ...
2008. okt. 21. 14:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem-nem, én imádom ezt csinálni...avval nincs baj...
2008. okt. 21. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
UNDORÍTÓ!!!!!
2008. okt. 21. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Értem, hogy szereted csinálni, nincs ezzel semmi baj, én nem szeretem ebben a formában, de attól még nem undorító. (Kedves előző, több nyitottságot! Arról még nem hallottál, hogy mindannyian mások vagyunk? Ha nem tetszik valami, Te nem csinálod, és kész! De ne akarj másokat arra kényszeríteni, hogy ők se csinálják, mert Téged sincs joga senkinek arra kényszeríteni, hogy azért is csináld!!! Nekik legyen joguk csinálni, nekem meg legyen jogom nem csinálni, és kész. Ne minősítsük egymást)

Mondom, Kérdező, a visszajelzés hiányával van a bajod. Nincs mese, meg kell kérdezni, tetszik-e neki a dolog.

2008. okt. 22. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
(Ja, megint Hypathia voltam.)
2008. okt. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!