Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek, maradjak?! TÖBBI lent.
Kamu, kamu, kamuuu:DDD
Pont egy 40 ezer forintos telefon miatt maradnál iskolában, mi?:D
De nem caak itt bukott el nyugi:D
Hotelben lennétek egy "kis faluban", hát ha ausztriában megmondod nekem, hogy egy kis faluban hol van hotel, (max szálló van) akkor elmegyek veled:D maximum kis városban van hotel:D jó hogy azt nem írtad fiam, hogy tanyán az egyik hotelbe mentek!:DD
Én még nem hallottam olyat, hogy huzamosabb időre félre raknak telefont, de oké tegyük fel, félre rakták.
"Megígérte anyu, hogy mindenben támogatni fog" miért eddig ki tartott el?
Meg hogy ha már egy ekkora kis pénzéhes ribänc lennél, akkor ott kezdődne, hogy már a legújabb iPhone kéne, mert már nem menő az iPhone 6S Plus :(
Ilyen helyesírással 100% biztos hogy előre hozott érettségit tettél matekból, németből, meg persze töriből is!:D és abban is biztos vagyok hogy mind 100%-os lett, nuku hibával:D
Ja meg persze, gyerek melett (mert gondolom 8 alatt van a kisgyerek) naponta 3x fogtok szexelni, de a gyerek előtt! Ugye kedves kis kamus barátunk?:DD
Tudod mi lesz ebből?
Alig ismered?
Ő lesz a te stricid, te meg a kvája, majd ha nem lesz kiút nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!