Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? ⬇

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? ⬇

Figyelt kérdés

2 hete történt kb. amikor barátnőmmel felhoztuk, mi lenne ha hármasban csinálnánk a pasijával?!

A pasi egyből belement.

másnap este meg is valósítottuk ezt, ment minden ami csak elképzelhető.. de nem is annyira lényeges mi volt.

Az már viszont egyre aggasztóbb, hogy azóta nem hagy békén barátnőm pasija.

szinte már zaklat hogy találkozzak vele, meg kell ismételnünk kettesben, folyamat írogat, hívogat..stb..

És ezt barátnőmnek nem merem elárulni, nehogy rosszban legyünk miatta..

Deviszont igazábóól nagyon bejön nekem a pasi, kinézetileg is, meg méretileg is. Eddig nálam ő teljesített a legjobban, és megfogott....

Mit kellene tennem?

20L

2017. ápr. 25. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyoker a srac. Bar nekem lennenek ilyen baratnoim, en intelligensen kezelnem a helyzetet. Valszeg ha nem irogatna, akkor mar reg ujra nyomnatok harmasban. Nemtom mibaja.

Miert nem szallsz be a kapcsolatba jobban? Miert nem jartok el harman tobbszor ide oda. A jaras nem ugy van hogy kimondjatok hogy jartok es jartok, hanem ugy van, hogy ha egyutt jartok mindenhova, erzelmek stb stbe akkor jartok.. szoval mondd a sracnak hogy higgaggyon le a pcsaba, elintezed h egyutt lehessetek harman. Es hivdd ela a baratnodet a palijaval programokra. Vagy magadhoz at vagy menj at, akarmi. Legyetek harman sokat. Es akkor szepen osszejottok es nincs para

26f

2017. ápr. 25. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:

értem amit írsz, csak ő nem hármast akar, hanem csak engem..

megmondta, hogy elhagyná barátnőmet is, csak adjam már be a derekam :/

már a barátnőmmel is ritkábban találkozok miatta......

2017. ápr. 25. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szépen,szó szerint szétb.sztátok a barátnőd kapcsolatát, meg a barátságotokat is...persze a barátnőd is tehet róla! Szerintem vagy gyorsan építsd le a srácot, ha a barátnőd fontos neked, ha meg nem, szakítson a srác aztán bummm
2017. ápr. 25. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne légy ribizli aki tönkreteszi más kapcsolatát, rázd le.
2017. ápr. 25. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, figyelj... ha a srác ennyire csak úgy otthagy lányokat, akkor komolyat ne tervezz.

Ha a srác elhagyja miattad a barátnőjét, te veszítettél egy barátnőt, ha minden marad, a barátnődnek marad egy gyökér pasija, te meg veszítesz néhány numerát.

Az még talán beleférhet, ha közlöd a sráccal, hogy te csak a 3asban vagy benne, így a barátnőddel a barátság még megmaradhat, s te sem szűkölködsz majd a kufircban.

2017. ápr. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!