Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a barátnőmön elélvez szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőmön elélvez szex közbe, akkor azt nekem biztosan észre kéne vennem?

Figyelt kérdés
Mert mindig azt mondja hogy ő elélvezett, de én nem látok rajta úgy különbséget, mint egész szex közbe, vagy mikor "elmegy". Elsősorban lányok segítségét várom
2008. okt. 5. 20:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fájdalom az, hanem inkább nagyon érzékeny.
2008. okt. 5. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem nem szokott érzékeny lenni a csiklóm, ha elélvezek. Egyébként csendes vagyok, de ha elmegyek, azt azért észre szokták venni! :) Ha más nem ( vagy legalábbis nálam így van), amikor elmegyek, akkor a hüvelyemben összehúzódások történnek, amit általában szoktatok érezni, ti fiúk!! És ( bár lehet ez is csak nálam fordul elő), ha elmegyek, akkor utána viszonylag hamar kiszárad a hüvelyem, és nem tudnám már folytatni a szexet! Legalábbis egy jó fél órás szünet biztosan kellene! :D
2008. okt. 5. 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

én folyamatosan mocorgok és hangokat adok ki szex közben..orális közben is.de amikor elmegyek, akk a (párom mesélte), h megváltozik a hangom, felpörgök, feszül a testem.. aztán pedig lecsendesedek..és ő ezt ilyenkor látja..érzi.Simogat és puszilgat, míg én lelassulok:)

De nem vagy "hibás", mert az én párom sem veszi mindig észre, h nekem "hányszor volt jó".

És szerintem "egy okos nő" egy szerető férivel mindenképpen eléri azt a pontot.

2008. okt. 5. 23:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért az orgazmushoz több kell, lehetnek lelki gátjai is annak ha valaki nem tud elélvezni.
2008. okt. 6. 09:03
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, ne stresszeld ezen magad komám, ha azt mondja, hogy jó neki, akkor fogadd el és csak élvezd te is. Azt írod, hogy szoktatok beszélni, ha baja van, vagy akar valamit, majd megmondja. Többet nem tehetsz, mint h beszélsz vele, ha hazudik, akkor az ő baja.
2008. okt. 6. 09:10
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

sztem az nemjó ötlet h nyúéj a csiklójához, mert lehet nem csiklóorgazmusa volt szex alatt, hanem hüvelyi, és azmeg nemfügg össze a csiklójával, olyankor nemlesz érzékeny a csiklója.

de ezis egyénfüggő, mert a csiklója sem mindnekinek "fáj" orgazmus után, van aki még igényli is a finom nyalogatást utána.

egyébként meg ha jól figyelsz mikor elmegy akkor érezheted a péniszeden h a hüvelye összerándul akár eccer, akár többször. na akkor ment el

2008. okt. 6. 13:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem észre lehet venni, ha elélvez egy nő. Nekem párom, már előre érzi, mikor élvezek el, annyira összeszoktunk, és olyankor belehúz, hogy egyszerre menjünk el. Ha valaki eljut az orgazmusig, akkor biztos észrevenni. Persze, ha nem színlel. Bocs egy vicc:

-Ugye most csak színleltél drágám?- kérdezi a férj az együttlét után a feleségét.

-Nem kedvesem, most valóban aludtam.

2008. okt. 6. 20:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez jó ez a vicc :), amugy kösz a válaszokat.
2008. okt. 6. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
78%

MEGHÄT MÉG AZ IS VAN HOGY AHÄNY NÖ ANNYIFÉLEKÉPPEN ÉLVEZ

SÖT EGY NÖN BELÜL IS LEHET TÖBBFÉLE ORGAZMUST KIVÄLTANI

DE PROBÄLKOZZATOK SOK SIKERT

2008. okt. 7. 07:46
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

en olyankor goyrsabban szuszogok, az osszes izmom megfeszul es altalaban jobban szoritom ot is meg amit erek (mar volt ra megjegyzes h "heee,a fejem azert marad":)) es fel-le mozog a hasam. utana rendszerint osszeszorul a huvely, azt eleg nehez nem eszrevenni. ja es szomjas leszek. :)

a parom rendszerint eszreveszi h mikor kozeledik ill kozben, de sokszor ha mar kicsit gyorsabban szuszogok,azt hiszi h orgazmusom van :p ugyh xtem nem az egyeduli vagy aki nem biztos a dolgaban ;)

2008. okt. 8. 16:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!