Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmön elélvez szex közbe, akkor azt nekem biztosan észre kéne vennem?
én folyamatosan mocorgok és hangokat adok ki szex közben..orális közben is.de amikor elmegyek, akk a (párom mesélte), h megváltozik a hangom, felpörgök, feszül a testem.. aztán pedig lecsendesedek..és ő ezt ilyenkor látja..érzi.Simogat és puszilgat, míg én lelassulok:)
De nem vagy "hibás", mert az én párom sem veszi mindig észre, h nekem "hányszor volt jó".
És szerintem "egy okos nő" egy szerető férivel mindenképpen eléri azt a pontot.
sztem az nemjó ötlet h nyúéj a csiklójához, mert lehet nem csiklóorgazmusa volt szex alatt, hanem hüvelyi, és azmeg nemfügg össze a csiklójával, olyankor nemlesz érzékeny a csiklója.
de ezis egyénfüggő, mert a csiklója sem mindnekinek "fáj" orgazmus után, van aki még igényli is a finom nyalogatást utána.
egyébként meg ha jól figyelsz mikor elmegy akkor érezheted a péniszeden h a hüvelye összerándul akár eccer, akár többször. na akkor ment el
Szerintem észre lehet venni, ha elélvez egy nő. Nekem párom, már előre érzi, mikor élvezek el, annyira összeszoktunk, és olyankor belehúz, hogy egyszerre menjünk el. Ha valaki eljut az orgazmusig, akkor biztos észrevenni. Persze, ha nem színlel. Bocs egy vicc:
-Ugye most csak színleltél drágám?- kérdezi a férj az együttlét után a feleségét.
-Nem kedvesem, most valóban aludtam.
MEGHÄT MÉG AZ IS VAN HOGY AHÄNY NÖ ANNYIFÉLEKÉPPEN ÉLVEZ
SÖT EGY NÖN BELÜL IS LEHET TÖBBFÉLE ORGAZMUST KIVÄLTANI
DE PROBÄLKOZZATOK SOK SIKERT
en olyankor goyrsabban szuszogok, az osszes izmom megfeszul es altalaban jobban szoritom ot is meg amit erek (mar volt ra megjegyzes h "heee,a fejem azert marad":)) es fel-le mozog a hasam. utana rendszerint osszeszorul a huvely, azt eleg nehez nem eszrevenni. ja es szomjas leszek. :)
a parom rendszerint eszreveszi h mikor kozeledik ill kozben, de sokszor ha mar kicsit gyorsabban szuszogok,azt hiszi h orgazmusom van :p ugyh xtem nem az egyeduli vagy aki nem biztos a dolgaban ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!