Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az perverz, ha maszti közben a fenekembe is fölnyúlkálok?
Bekrémezett ujjal, vagy valami tárgyat is fölrakok, pl. fogkefe nyelét, most pervi vagyok, ez gáz szerintetek?? De sokkal nagyobbat élvezek így.
Másik, amitől parázok, hogy a nődoki esetleg észreveszi... Lehet valami nyoma az ilyesminek?
Az előttem szólóknak írnám, hogy a maszturbálás teljesen természetes, sőt így tudod, hogy mit és hogyan csinálja a partnered, mert meg tudod neki mutatni. Nekem 100%-os a szexuális életem, de ha 1-2 napot nem találkozunk, teljesen természetes, hogy csinálom.
A kérdezőnek: Nődoki nem veszi észre, ha nem egy fél méter átmérőjű tárggyal csinálod. Egyáltalán nem perverz, csak a higiéniára ügyelj.
Egyátalán nem perverz, a popsid és környéke gazdag idegvégződésekben, és pszichológiai okokból is izgathat a dolog. Arra vigyázz hogy néhány dolog könnyen felcsúszhat, belédtörhet, megsérthet és olyankor szaladhatsz az urológushoz.
Arra is ügyelj hogy alaposan tisztítsd le a tárgyat maszti előtt és után is!
Fontos hogy a popsidból ne kerüljön át a puncidba ez a tárgy mert könnyen kaphatsz valami fertőzést. Ez esetben irány az orvos és nyugodtan közöld vele mi történt. Hidd el, több ilyen embert kezelt már mint gondolnád ;)
Szeretnék kiábrándítani pár válaszolót, de semmi kivetnivaló nincs abban ha egy férfi is szereti használni a kijáratát. Felmérések szerint a legtöbb férfi kifejezetten élvezi. Próbáld ki te is, nem kell senkinek sem megtudnia, ettől még meleg nem leszel.
A nődoki nem veszi észre az ilyet, egyik doki sem, ha észrevenné akkor sem fogja az ég világon senkinek sem elárulni, egyrészt mert nem érdekli, másrészt meg mert ha megtenné akkor megsértené az orvosi titoktartást és annak komoly következményei vannak számára.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!