Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az perverz, ha maszti közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az perverz, ha maszti közben a fenekembe is fölnyúlkálok?

Figyelt kérdés

Bekrémezett ujjal, vagy valami tárgyat is fölrakok, pl. fogkefe nyelét, most pervi vagyok, ez gáz szerintetek?? De sokkal nagyobbat élvezek így.

Másik, amitől parázok, hogy a nődoki esetleg észreveszi... Lehet valami nyoma az ilyesminek?

2008. szept. 29. 18:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
12%

Lehet!!!!

Sőt még undorító is ezen felül amit csinálsz!!!

Anyád látná, tuti kitagadna...

2008. szept. 29. 18:17
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a cím átalakítását, így aztán már totál értelmetlen. Olyan, mintha választhatnék fiú és lány maszti között :( Miért nem volt jó úgy, ahogy írtam??
2008. szept. 29. 18:21
 3/24 A kérdező kommentje:
Legyalább tegyétek zárójelbe a (lány) szót, valamivel értelmesebb volna! Köszönöm. Olyan, mintha én nem tudnék egy értelmes kérdést megfogalmazni, magyarul: égettek.
2008. szept. 29. 18:24
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én így is értem szerintem nem vagy pervi, az érzést én is ismerem bizonyára az első válszoló nem ,pedig ha tudná miből marad ki...

persze az nem tesz azértjót ha állandóan csinálod(aranyered lehet pl)

Azt viszont nem tudom hogy adoki észreveszi e.

És ha igen?

Nem fogja úgyse szóvá tenni.

2008. szept. 29. 18:29
 5/24 anonim ***** válasza:
61%

Ha lany csinalja maganak az nem olyan ciki, ha pasi mar inkabb.

De ha olyan hulye vagy, hogy orvosi vizsgalat elott tagitgatod, akkor magadra vess, ha a doki beszol :D

2008. szept. 29. 18:29
 6/24 anonim ***** válasza:
78%

Sztem ne guggolva csináld, hanem feküdj hanyatt, rakd be magadnak, aztán húzd föl a lábad teljesen, fogd meg a kezeddel a lábfejed, és feszítsd ki magad teljesen, mintha szülni akarnál. Ezután szoríts rá erőből, és várd meg, amíg magától kicsúszik! Ennél is jobb azonban az a gyöngysorszerű valami, nemtom a nevét, ahol az egyes golyócskákat egyesével húzod ki magadból. Olyat fogsz érezni, hogy el se tudod képzelni!!

Ha van pasid, kérd meg, hogy ő csinálja neked! Dupla élvezet, plusz szégyellheted magad kicsit előtte, úgy még izgalmasabb!

2008. szept. 29. 18:39
 7/24 anonim ***** válasza:
1%

Legszívesebben az összes maszturbálót kiűzném a világból!!!

Hát mi a fenéért van a másik nem, ha nem ezért??? Ez már gusztustalan amit az előttem levő írt!

Na pá

2008. szept. 29. 18:46
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó hozzászóló: A világ egyik legtermészetesebb dolgai közé tartozik a maszturbáció. Nem kell elítélni azokat, akik élnek vele, hidd el a maszturbálók sem ítélik el azokat, akik nem végzik. Úgy gondolom, inkább maszturbáljon, mint ész nélkül, fiatal korban összeálljon valami felelőtlen 'akárkivel, és teherbe essen. Az jobb? Amúgyis, előfordul, hogy megkívánjuk a szexet, de a párunk mondjuk épp dolgozik. Olyankor (bár nem az igazi) a maszturbáció is megteszi, míg haza nem ér.

Ne ítélj el ezért senkit, nincs jogod hozzá!

Kedves kérdező, igaza volt az egyik hozzászólónak, ne azelőtt masztizz mielőtt mész nődokihoz. Ha nem azelőtt csinálod, nem fogja észrevenni! Amúgy ez nem perverzség, ez egy szexuális szokás, ami ráadásul isteni!!! ;)

Ne foglalkozz az ilyen szellemileg (és korban is) elmaradott prüd válaszokkal!

2008. szept. 29. 18:56
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
Kedves Utolsó válaszoló elárulod hány éves vagy?
2008. szept. 29. 19:01
 10/24 anonim ***** válasza:
85%

A kérdező feltehetően azért maszturbál, mert egyedülálló. Az a gáz, ha valaki annyira rászokik, hogy párkapcsolat mellett sem tud meglenni nélküle. Akkor már, ahogy valaki írta, legalább vonja be a partnerét.

Az anális terület bevonása az örömszerzésbe egy plusz lehetőség, aki csinálja, feltehetően élvezi, csak divatból viszont hülyeség.

Kedvesem, dokilátogatás előtt ne rakosgass magadba semmit, az a legegyszerűbb.

2008. szept. 29. 19:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!