Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van furcsa fétisetek/szokásotok?
Figyelt kérdés
Bármilyen jöhet, nagyon érdekelnek.:D nekem is van valami nagy furcsa, de így névtelenül bátor vagyok kiírni:) nekem amikor nagyon kell már pisilnem, és nyomogatom a hólyagom. Az az érzés beindít. Nektek? N2016. júl. 4. 23:17
11/26 icu75 válasza:
Nekem pedig muszáj szex után tisztára szopnom a párom faszát. Mindig. Ez már tényleg kényszeres nálam.
12/26 zóna_pocok válasza:
Akkor te vagy az en emberem, kerdezo! :D
13/26 anonim válasza:
Mindennél jobban szeretek gumi nélkül szexelni és többszörösen teleélvezni a partnerem, aztán esetleg megcsodálni, ahogy kifolyik belőle. :3 Szeretek fenekelni is, picit durvulni néha, de csak akkor, ha tudom, hogy a partnerem is beindul tőle.
25/F
14/26 anonim válasza:
Nekem a csiklandozás, de csak nőket :P
15/26 anonim válasza:
Nekem az (lenne) a fetisem, hogy a magánkardiológusom vizsgálat közben rendszeresen megdug(na). 41 N
16/26 anonim válasza:
Fura fétis. szerintem veszélyes.
Nekem lábfétisem van.
17/26 anonim válasza:
- egész gyerek korom óta a wetlook, aztán a vizes ruhás szex
- és mióta kipróbáltam azóta duci lányok, selymes puha derekak, és egy kövér lány puha bőrének tapintása
Szerencsére mindet megkapom :)
18/26 anonim válasza:
Nekem popsival kapcsolatban szinte bármi, hőmérőzés, kúpok, krémek, hintőpor, butt plug, dildó, beöntések, pelenkák, gumibugyik. Imádom a gumi, latex illatát, hangját, érintését a pelenka recsegő, zizegő hangját, stb 61F Bpest
19/26 anonim válasza:
a pisis dolog engem is érdekel, nekem csak ennyi :D
20/26 Gábor19... válasza:
Imádom az ilyen felfújható játékokkal játszadozó, hancúrozó nőket:) pl ha a lány ráül és lovagol egy eröseb. Lufin vagy nagy strandlabdán... Csak sajnos kevés csaj vehető rá erre:(
A másik, hogy nem várom el a sz.pást, de szeretek p.ncit kinyalni:)
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!