Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van furcsa fétisetek/szokásotok?
Figyelt kérdés
Bármilyen jöhet, nagyon érdekelnek.:D nekem is van valami nagy furcsa, de így névtelenül bátor vagyok kiírni:) nekem amikor nagyon kell már pisilnem, és nyomogatom a hólyagom. Az az érzés beindít. Nektek? N2016. júl. 4. 23:17
1/26 zóna_pocok válasza:
En a szep, derekig ero, dus, festetlen noi hajakat egyszeruen nem tudom csak ugy nezni :D Persze muszaj, de imadom oket, legszivesebben egesz nap jatszanek vele. Szex helyett is neha. Az gaz? :D
2/26 anonim válasza:
Nekem lehet az a fétisem, hogy nincs fétisem? :o
5/26 anonim válasza:
Popó, creampie, pisi, így hirtelen...
6/26 A kérdező kommentje:
Elso kommentelo, nekem is nagyon hosszu, egyenes hajam van:D minden teren szuz, nem festett, nem volt begondoritve/kivasalva ugyhogy:D
2016. júl. 4. 23:40
7/26 anonim válasza:
sleeping :D gyerekkoromban történtek olyan dolgok ami miatt kialakult.. nem tudok tőle szabadulni 3-4 napig bírom aztán megint benne vagyok
8/26 anonim válasza:
Nekem egyik sem fura, azt pedig nem tudhatom hogy neked mi számít furának.
9/26 anonim válasza:
Rovidhajú, kopasz lányok, condom, latex, gumi, harisnya, pisi, pelenka, ázott ruhák... fehérnemű, fiús androgün lányok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!