Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ha már meghallom hogy egy fiú szuszog,vagy fújtat beindulok.Nem kell hogy lássam az arcát elég ha a hangját hallom.Amikor a barátom elalszik hívásba például és szuszog már arra is beindulok de ha nyög egyszerűen nem bírok magammal.Úgy érzem hogy "hang függő" lettem.Ez mitől van? (Nem feküdtem le még a barátommal csak az exemmel) Ja és énis elég hangos típus vagyok sőt nagyon hangos...még csók közben is nyögök ha nagyon heves a csókolózás!
Kérlek normális válaszokat adjatok.....nem tudom hogy miért van ez és kezd zavarni hogy minden kis hangra beindulok...:(
2016. jún. 20. 22:28
11/12 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem láttam, de majd odaállok a szerelmem mellé (még nem járunk, sőt nem is tetszen neki) és elkezdek szuszogni, horkolni, nyögdécselni, illetve eljátszom a fújtató bikát. (0,0000000000000000001% az esélye hogy ráizgul)
12/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Begerjedek minden kis hangra, sóhajra, szuszogásra, amit a pasim kiad. (pláne ha mögöttem van) Ő nagyon halk szex közben, én meg nagyon hangra gerjedek, így lett egyre alacsonyabban az ingerküszöböm. Ő élvezi, és mivel tudja rólam, olykor rá is játszik. Szerintem nem baj, minket nem a látvány, hanem a hang gerjeszt be :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!