Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tori Black asian videói hol találhatóak meg legkönnyebben?
Igen.
Egyetlen creampie videót láttam tőle, és az ázsiai volt.
Arra gondolok több ilyen videója is van, csak én keresem rossz helyen.
Ugyanígy egy ázsiai creampie videót találtam csak Angelika Blackről is.
Ejjj 😃 akkor ez engem is érdekelne. Az ázsiaiak egyébként is tudják rendesen csinálni... jó, meg persze nagyon-nagyon idiótán is, náluk szélsőségek vannak.
Gondolom már minden *ismertebb helyen* rákerestél az adott oldal keresőjében.
Esetleg még reddit-en lehetne megpróbálni, ott vannak subreddit-ek az explicit felnőtt tartalmaknak.
Spankbang oldalon van több ilyen videó ebben a témában, meg magyar csajjal.
Újabban regisztálni kell az oldalra. Nekem meg az istenért se sikerül.
Biztos léteznek ázsiai weboldalak ahol ezek tömegével lehetnek...
Köszönöm a tippet, majd ránézek, hátha nekem sikerül. 👍🏻 Ilyen célokra most már - rájöttem - érdemesebb egy teljesen külön profilt fenntartanom : külön e-mail, külön telefonszám, külön mobil, külön laptop... stb-stb. Semmi se kamu, de teljesen le van választva rólam, mint hétköznapi emberről, így senki se fog sem véletlenül, se rossz szándékkal beletúrni a "késő esti dolgaimba", se egy kíváncsiskodó, sem rokon, stb.
Egyébként biztos én keresek rosszul 😁 nekem jó, ha három havonta összejön egy jó videótalálat. Vagy az van, hogy már 2 másodperc után kikapja a csajból... vagy ami az egyik legidegesítőbb, hogy már előtte 🙄 hát de bassz... akkór mi a t¤$zért az a cím. Na mindegy...
De azért néha vannak egész klassz és "szórakoztató" felvételek. Mert sokan vannak, akik úgy vélekednek (én legalábbis itt vagy 6× megkaptam), hogy ezt minek felvenni, nincs benne semmi, nem is látszik, stb-stb. 😐😑
Hát tesó, mondom, igen 100-ból 99-nél lehet, hogy idiótán veszik, de hidd el, fel lehet azt venni úgy, hogy élvezetes a látvány.
Apropó : ha érdekelne, most próbálok indítani egy NSFW Discord szervert, és ilyesmi topic is lenne majd ott. Viszont csak most épül, a bot fejlesztője is most adja át a munkát, és utána még jópár hétig-hónapig folynának majd a tesztek. Szóval egyenlőre aktív tesztelőket keresnék, nem sima felhasználókat.
Ha gondolod, privátban keress. Konkrét infót itt nem adhatok meg, ennél kevesebbért is ütött már le modi affilitate marketingre hivatkozva. 😁
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!