Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt sokan, hogy a szüzesség és a külső között lenne valamilyen összefüggés?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Ennél a kérdésnél többen írják, hogy aki 30 éves korában még szűz az csúnya nő lehet. Ezt honnan veszik?? Én egyházközösségbe járok, ez egy kis keresztény közösség és nagyon szigorúan tartjuk a szabályokat. És nem egy nagyon csinos szép arcú 30-as lányt ismerek, aki még biztosan szűz. Közte van a mostani feleségem is, aki egy tényleg ritka szépség, nem csak én szerintem, ugyanis volt hogy utcán modellkedni hívták el. Most egy éve házasodtunk össze 33 évesek vagyunk és mind ketten most vesztettük el.

2016. jún. 20. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem sokantisztába vannak vele hogy a vallás az más azokra gondolnak akik nem vallásosak incs okuk tartogatni még is megteszik azokra mondják hogy csak csúnya lehet vagy valami nem kóser vele akad ilyen én is tudok olya srácot aki nemegy nő szívét csábította el akaratlanul de máig szűz mert olyan szinten nincs érzéke a szerelemhez és nem nagyonb hajta hogy sz.xeljen hogy konkrétan már meg kéne erőszakolni vagy minimum eléggé domináns viselkedés kéne hogy szexre birják valahogy nagyon szerteágazó a kiváncsisága és állítása szerint nincs ideje meg kedve egyenlőre hogy kapcsolatra fektessen be :D
2016. jún. 20. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak esetében van összefüggés, mert a nők sokkal válogatósabbak külsőre. Nők között valóban nincs olyan, aki a külseje miatt szűz, hanem vagy vallásos, vagy nagyon válogatós, vagy annyira elviselhetetlen, hogy még szexre se kell senkinek.
2016. jún. 20. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert átlagban, általában kell nézni, nem egyéni eseteknél.

Ha veszünk 10 embert, akik még 30 évesen szüzek, ott a 10-ből legalább 7-8 azért szűz, mert csúnya. Ennyi. Igen, bizti vannak vallásosok, aszexuálisok, stb, de most a többséget, az átlagokat, az általánosságokat kell nézni, nem egyéni eseteket.

2016. jún. 20. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van összefüggés.

Itt vagyok én például. Én aztán tényleg egy igazi genetikai temető vagyok, szerintem nálam nincs ocsmányabb "férfi".

2016. jún. 20. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!