Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan, hogy a szüzesség és a külső között lenne valamilyen összefüggés?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ennél a kérdésnél többen írják, hogy aki 30 éves korában még szűz az csúnya nő lehet. Ezt honnan veszik?? Én egyházközösségbe járok, ez egy kis keresztény közösség és nagyon szigorúan tartjuk a szabályokat. És nem egy nagyon csinos szép arcú 30-as lányt ismerek, aki még biztosan szűz. Közte van a mostani feleségem is, aki egy tényleg ritka szépség, nem csak én szerintem, ugyanis volt hogy utcán modellkedni hívták el. Most egy éve házasodtunk össze 33 évesek vagyunk és mind ketten most vesztettük el.
Mert átlagban, általában kell nézni, nem egyéni eseteknél.
Ha veszünk 10 embert, akik még 30 évesen szüzek, ott a 10-ből legalább 7-8 azért szűz, mert csúnya. Ennyi. Igen, bizti vannak vallásosok, aszexuálisok, stb, de most a többséget, az átlagokat, az általánosságokat kell nézni, nem egyéni eseteket.
Van összefüggés.
Itt vagyok én például. Én aztán tényleg egy igazi genetikai temető vagyok, szerintem nálam nincs ocsmányabb "férfi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!