Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor is folytassuk ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is folytassuk ha nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Nemrég volt/lett volna az első alkalom, de barátom nem tudta teljesen betolni mert nekem nagyon fájt, emiatt én nem is mozogtam. Biztos a szűzhártya, ujjazni már ujjazott rengetegszer és ha addig megy úgy is kellemetlen. Arra vagyok kíváncsi, erőltessük-e hogy hirtelen betolja.
2016. jún. 20. 07:01
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen,át kell esned rajta,egy hirtelen lökéssel lyukasszon ki a barátod.:)21/L
2016. jún. 20. 07:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Síkosítót használtátok?
2016. jún. 20. 07:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne használtunk,már nem ma volt,de nekem is fájt és véreztem is rendesen.A lényeg ,hogy jól izgasson fel a barátod,nedvesedjél rendesen.Még az is jó ha megiszol előtte valamit,oldja a félelmet,nem görcsölsz rá.:)

Utána is még néhány alkalommal nem volt túl jó ,de aztán isteni lett,szóval megéri nagyon megszabadulni a szűzhártyától:)

2016. jún. 20. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,hirtelen azt hittem,hogy a kérdező kérdezett.:):-D
2016. jún. 20. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
de mert a kérdező látja, hogy a nedvesség is nagyon fontos, és esetleg nála erre nem figyeltek eléggé tudja, hogy mit tegyen legközelebb :-)
2016. jún. 20. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"de barátom nem tudta teljesen betolni mert nekem nagyon fájt"

Ez aztán az első alkalom!!!!

Ha még dugni sem tudtok akkor mégis mennyi eszetek lehet...?!

2016. jún. 20. 07:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, először próbálkoztunk vele de mindkettőnknek ez volt az első, bénáztunk. Ez van, nem mehet mindenkinek elsőre, viszont bízunk benne hogy a következők egyre jobbak lesznek, van idő kitapasztalni.
2016. jún. 20. 07:58
 8/9 aperitif ***** válasza:

"Ha még dugni sem tudtok akkor mégis mennyi eszetek lehet...?!"

Vajon milyen összefüggés van a fájdalom, és az ész között? 100-as IQ-val nem fáj a szűzhártya átszakadása, 135 fölött meg már fogat is érzéstelenítés nélkül húznak?

2016. jún. 20. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:

#6: erre nincsenek szavak... hogy te mekkora paraszt vagy!.

Normális, ha elsőre fáj, és az is, ha "bénáztok", főleg, ha mindkettőtöknek ez volt az első. Nyugi, elmúlik hamarosan, csak ne adjátok fel! Barátod legyen óvatos, csak addig tolja be, amíg neked kellemes. Ahogy ellazulsz, egyre mélyebbre megy majd.

2016. jún. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!