Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is folytassuk ha nagyon fáj?
Ne használtunk,már nem ma volt,de nekem is fájt és véreztem is rendesen.A lényeg ,hogy jól izgasson fel a barátod,nedvesedjél rendesen.Még az is jó ha megiszol előtte valamit,oldja a félelmet,nem görcsölsz rá.:)
Utána is még néhány alkalommal nem volt túl jó ,de aztán isteni lett,szóval megéri nagyon megszabadulni a szűzhártyától:)
"de barátom nem tudta teljesen betolni mert nekem nagyon fájt"
Ez aztán az első alkalom!!!!
Ha még dugni sem tudtok akkor mégis mennyi eszetek lehet...?!
"Ha még dugni sem tudtok akkor mégis mennyi eszetek lehet...?!"
Vajon milyen összefüggés van a fájdalom, és az ész között? 100-as IQ-val nem fáj a szűzhártya átszakadása, 135 fölött meg már fogat is érzéstelenítés nélkül húznak?
#6: erre nincsenek szavak... hogy te mekkora paraszt vagy!.
Normális, ha elsőre fáj, és az is, ha "bénáztok", főleg, ha mindkettőtöknek ez volt az első. Nyugi, elmúlik hamarosan, csak ne adjátok fel! Barátod legyen óvatos, csak addig tolja be, amíg neked kellemes. Ahogy ellazulsz, egyre mélyebbre megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!