Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisznövelés. Lehetséges e, valóban működik e?
Sziasztok!
Pénisznövelő módszerek érdekelnének.
Legfőképpen a kenőcs és a tablettás változatok, a műtéti eljárások nem igazán.
Ezekről a termékekről mi a véleményetek?
szinte biztos, hogy hatástalan
16/f
Akkor ez olyan dolog, mint a fogyasztás, meg zsírégető kapszulák? Becsapják a naiv embereket?
A neten számtalan ilyen termék van és soknál komment is található, ám ha rákeresek mondjuk facebookon a nevekre nem dob ki semmit és nem találom az illetőt.
Miért legális így becsapni az embereket?
Hát figyelj,én megnéztem az első összetevőit,konkrétan egyrészt gyógynövények vannak benne meg vitaminok,amik segítenek tágítani az ereket(nem nagy kunszt,ugyanezt a hatást a gyógyszertári vitaminokkal is elérheted),meg egy aminosav(L-argirin),viszont abból 100 mg,tehát az ajánlott napi 15-30 mg többszöröse,ami ilyen nagy mennyiségben rákkeltő lehet(pontos adatok nem állnak rendelkezésre a túladagolásról,de állatteszteknél kóros sejtburjánzást váltott ki).
Szerintem ennél többet nem is kell mondanom.
Pénisznövelési módszer nem létezik.
Ezek max arra hajtanak,hogy tágítják az ereket(ami megjegyzem egy egészséges embernél elég káros és szükségtelen),mert akkor több vér jut a péniszbe de ugyanazt a hatást elérheted egy nagyon jó csajjal is.
Én a helyedben nem mérgezném magam ilyenekkel.Előbb kapsz tőlük szívrohamot,rákot vagy előbb vált ki rosszabb esetben anafilaxiás sokkot,mint hogy nagyobb legyen tőle a péniszed.
A hitelességről meg csak annyit mondanék,hogy magyar szakon külön tananyag,hogy bizonyos fogalmazási módokkal,hogyan lehet az embereket becsapni,megtéveszteni.
Ha szemfüles vagy észreveszed,hogy az összes egy sémára épül,csak nyilván különböző emberek írták,így aki tehetségesebb az hitelesebbnek tűnik.
A fórumhoz meg csak annyit fűznék hozzá,hogy hozzá nem értő emberek próbálnak pénzt kicsikarni az önértékelési gondokkal küldő emberekből.
Egyetértek az előző hozzászólóval, az egész egy nagy kamu.
Másrészt nincsen neked szükséged nagyobb péniszre!
Így vagy jó ahogy vagy!
Ha szeret egy személy, akkor az úgy szeret ahogy vagy, és neki a te péniszed lesz a legjobb, mert egy normális igazi kapcsolatban nem a méretek a fontosak.
Így vagy jó ahogy vagy, nem kell neked nagyobb, aki szeret, az így szeret, és nem fog amiatt elhagyni hogy esetleg neked kisebb, mert neki így vagy jó, és kész!
(L)
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Csak érdekelt, hogy van e létező és jó technika, de akkor nincsen. Tudom, hogy nem a pénisz körül forog a világ és nem ez a fontos, legalábbis nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban. Mivel nincs barátnőm, így még nehezebb. 27 éve nincs senkim, nem sok esélye van, hogy legyen, ha már eddig nem volt. Azért megragadom az alkalmat és nyugodtan lehet írni a hölgyeknek is, ha nem a méret, hanem az érzelem a lényeg. 27 éves egri pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!