Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Még sosem élveztem el vele.
Sajnos tényleg csere a megoldás... :/
Ha jól kommunikáltok, akkor tessék beszélgetni. Bár a leírásod alapján, te jobban kétségbe vagy esve, hogy nincs orgazmusod, mint a párod. Márpedig ez baj. Párommal volt egy időszak, hogy ezt éreztem, aztán szépen abba is maradt a szex. Nekem használt, hogy elolvastam egy szexuál terápiás könyvet, és abban a vezér motívuma a tanácsoknak kb. az alábbi:
A szexet ne az orgazmusért csináljuk, hanem azért mert jól esik. Az orgazmusra tekintsünk úgy, mint kellemes meglepetésre.
Szóval veled ez lehet a probléma, de tényleg elgondolkodtató, hogy a párodat ez mennyire aggasztja, és mennyit tesz azért, hogy ne így legyen. Mert ha nem sokat, akkor szerintem is kalap-kabát.
Oszinte voltal mar vele?? Azzal kapcsolatba hogy te nem tudsz elmenni? :o
Ha nem akkor legyel vele oszinte es beszeljetek meg lehet te csiklon keresztul tudsz inkabb elmenni:)
Probalta mar ugy baratod hogy dorzsolte a nunid?:D
Ha nem probaljatok ki:))
Mindehogy próbáltuk már, és természetesen tudja, hogy nem élvezek el.
Köszi a válaszokat!
Ú, bosszantó dolog, nálunk ugyanez ment 4 évig! Nagyon szerettem a párom és még most is ő van nekem és azöta minden egyes alkalommal elmegyek, sőt... :) :)
Nálunk is ez volt, hogy mondtam hogy kellene, de valahogy nem ment neki, ideges lett és sokszor veszekedtünk emiatt. :( borzasztó volt, rengetegszer aludtam gőrccsel a gyomromba hátat fordìtva neki. Nem is mertem mondani, hogy mi a jö és hogyan csinálja, mert ezt ő utálta nagyon :(. Aztán véget ért a fősuli és felszabadultnak éreztem magam, elmúlt minden stressz, aztán láss csodát, sikerült! Megtanultam, hogy kell vele együtt. Leírom a pózt hátha segít. Én egyèbként csiklóérzékeny vagyok inkább, így általában orálissal melegítünk be, majd amikor jó nedves vagyok, beleülök és érzem a hüvelyemben is, miközben a szeméremdombja surlódik a csiklómon (fontos, hogy nedvesen kell tartani), közben a szemébe nézek vagy a testét nézem és arra gondolok micsoda férfi, akin lovagolhatok. Bocsi a túl erotikus leírásért, tényleg csak a siker èrdekében részleteztem. A végén először a csiklóorgazmust érzem, majd vele a hüvelyit is. Koncentrálni kell nagyon, hogy mit érzel és hol, miközben teljesen átadod magad. Meg kell tanulni. Kis gyakorlással menni fog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!