Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Még sosem élveztem el vele.
Mi lenne ha ezt neki mondanád el, megmutatnád neki, hogyan csinálja stb.
attól még, hogy ő nem volt szűz esetleg amikor lefeküdtél vele, nem jelenti azt, hogy ki tudja találni a gondolataidat. (Bár tény, hogy 8 hónap alatt már illő lett volna kitapasztalja, hogyan a legjobb neked)
Szóval kommunikálj.
1) Te el tudod magad élveztetni?
2) A barátod tudja, hogy nem élvezel el szex közben?
"Mikor első pár alkalom után nem sikerült eljuttatnia a csúcsra megfelelési készere lett az ágyban, azóta úgy voltam vele, hogy úgy is jó, csak maradjon meg nekem"
Ezt itt nagyon elcseszted, ugyanis a megfelelési kényszerét nem az ágy alá kellett volna söpörni, hanem fel kellett volna oldani. Én a helyedben kipróbálnám azt, hogy egy jó forró fürdő után lefektetném az ágyra, bekötném a szemét (segít csak az érzésre koncentrálnia és semmi másra - abban is segít, hogy megérezze a tested apróbb rezzenéseit is), majd olajjal tetőtől-talpig végigmasszíroznám a testét, hogy ellazult legyen. De erre tényleg szánd rá az időt, legalább fél órát. Utána pedig lovagold meg, 69-ezzetek, ülj rá a szájára és próbálj meg elélvezni rajta (a szeméről a kendőt ne vedd le).
22/L
Ő egyáltalán akarja a változást? Mert mondtad, hogy egy ideig csinálja, amit mondasz neki, de aztán teljesen másra áll át. Mintha hiányozna belőle az önkontroll.
Amúgy meg még megpróbálhatjátok azt, hogy veszel rá egy erényövet, ráadod és addig nem veszed le, amíg nem sikerül kielégítenie téged.
Tapasztalatlan,kezdő.De lehet hogy ráadásul még önző is.
Ha tudja hogy nem mész el.Akkor miért nem tesz meg mindent.Ha masztival elmész,akkor csak is a pasi a hibás.
Csere!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!