Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek salátapuncijuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek salátapuncijuk van, hogy fogadtátok el? L

Figyelt kérdés
Megnyugtatni vágyó férfiak kérem kíméljenek. Tudom van aki ezt szereti, viszont sokan nem. Alapvetően semmi bajom a testemmel, de a puncimat nem tudom elfogadni, egyszerűen csúnya. Lányok aki volt hasonló helyzetben, hogy sikerült elfogadni?
2016. jún. 19. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem azért, de nem szeretem, se nem utálom. Hogy kell azt elképzelni, hogy valakinek nem tetszik az ilyen? Kibontja a csajt a bugyiból,elő kerül egy illatos nedves punci, ami külsőre nem tökéletes, de már csöpög belőle a nedv.Akkor fogja, le mászik róla és fintorogva elmegy haza álló cerkával?Én ezt nehezen tudom elképzelni...

Ha egy felizgult férfi meglát, megszagol, megérint egy puncit, olyan nincs, hogy ne akarja magának.

Lehet hogy van ilyen elmebeteg, de férfi nincs...

2016. jún. 19. 14:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Óriási problémáid vannak.. Bezzeg az afrikai gyerekek.... xd
2016. jún. 19. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:

összejössz egy sröccal akinek kicsi a szerszáma

de gyereket tudna vele csinálni talán még élveznéd is kicsit ha más nem a nyalást de ugyanojan depis mint te akkor mizt szolsz hozzá

2016. jún. 19. 15:25
 14/21 CHRIS4 ***** válasza:
100%
A párkapcsolatodban nem a salátapuncid lesz a probléma, úgy látom. :)
2016. jún. 19. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ha minden mással elégedett vagy magadon az nem is rossz arány. Én meg nagyjából pont fordítva vagyok, mint te. Csak hát ugye a puncidat nem túl sok ember látja alapesetben, a többi részedet meg kb.mindenki. Egy valóban csinos külsőért azt hiszem beáldoznám a babapuncim salátára. Hát te benne lennél valami hasonló cserében? Nem hinném...
2016. jún. 19. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: az sem jobb testképzavar, ha csak a punciddal vagy elégedett, és minden mással nem...

Komolyan nem csodálom, hogy nem lehet manapság ismerkedni a nőkkel, felteszem másokkal szemben is hasonló elvárásaik vannak, mint magukkal szemben, és mivel saját maguk is elbuknak a próbán, mennyi esélye van egy másik embernek...

2016. jún. 19. 16:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Állítottam olyat hogy jobb? Pont hogy inkább arra akartam utalni, hogy még rosszabb mint a kérdezőnek. Egyfajta vigasz akart lenni :)
2016. jún. 19. 16:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem!!! Félreértesz! Nem a helyzeted rosszabb, vagy a tested, vagy bármi egyéb... (amiben egyébként erősen kételkedem, hogy a puncid az egyetlen elfogadható testrészed)

A problémád rosszabb, hogy nem vagy képes racionálisan, felnőtt ember módjára szemlélni magad, elfogadni, hogy milyen a tested, és egészséges testképet kialakítani magadban.

2016. jún. 19. 16:51
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem a kérdésemre adott válaszokat is köszi. Valaki írta, hogy +18as a kategória, megnyugodhat effelől. Másrészt a férfiaknak sosem volt vele gondja, és én sem depizek, egyszerűen fürdésnél pl ahol látom, nem szép, és nem azért gondolom így mert a baba sokkal szebb. Egyszerűen undorító ez a kilógó kisajak. Valaki írta a műtétet. Gondoltam arra is, csak félek hogy utána másabb érzés lesz minden az ágyban. Nem siránkozni és sajnáltatni akarom magam, nem vagyok depressziós emiatt. Egyszerűen megkérdeztem elsősorban nőktől hogy hogyan fogadták el ezt a tulajdonságot, mert nekem nehezen megy. Aki jóindulatúan írta, hogy nekem sem ez lesz a gondom a kapcsolatomban: igen nekem ez egy probléma, és ha nem tűnt volna fel, felhívnám rá a figyelmet hogy épp próbálok megoldást találni.

A normális válaszokat köszi.

2016. jún. 19. 17:14
 20/21 anonim ***** válasza:
imádom :)
2016. jún. 19. 22:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!