Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek salátapuncijuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek salátapuncijuk van, hogy fogadtátok el? L

Figyelt kérdés
Megnyugtatni vágyó férfiak kérem kíméljenek. Tudom van aki ezt szereti, viszont sokan nem. Alapvetően semmi bajom a testemmel, de a puncimat nem tudom elfogadni, egyszerűen csúnya. Lányok aki volt hasonló helyzetben, hogy sikerült elfogadni?
2016. jún. 19. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Erre nem átokként kell gondolni, hanem kihívásként. Ezt kaptad az élettől, és csak kettőtökön áll, hogy mit hoztok ki belőle.

22/L

2016. jún. 19. 14:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sikerülne? Ez van,ezt kell szeretni,akikek meg nem tetszik nyalja ki :D Nem találkoztam még olyan pasival aki azt mondta volna,hogy nem jó.
2016. jún. 19. 14:05
 3/21 anonim ***** válasza:
66%

Vegákkal ismerkednek gondolom, mert ők odavannak a salátáért :D

F

2016. jún. 19. 14:06
 4/21 anonim ***** válasza:

"Tudom van aki ezt szereti, viszont sokan nem."

Szoktad olvasni, hogy hány pasi nyafog, hogy semmilyen puncihoz nem tud hozzájutni? Se saláta, se baba, se semmilyen. Szerinted ők megengedik a luxust, hogy "sokan nem" kategóriába tartozzanak? A francnak nem keresel olyat, akit nem érdekel

2016. jún. 19. 14:08
 5/21 A kérdező kommentje:

Érdekes lenne ez alapján ismerkedni.

2016. jún. 19. 14:16
 6/21 anonim ***** válasza:

Miért mondod ezt?

Pont a te kérdésed vonatkozik erre.

Az én világomban megismerek egy lányt, intelligens, csinos, kedves, jó a humora, elhívom ide-oda, nevetünk, élvezzük egymás társaságát, elcsattan a csók, majd jön az első este, mikor feljön hozzám, lehúzom a bugyiját, és bumm, saláta puncija van. Nos én örülök, hogy velem van a lány, aki tetszik, és nem törődök azzal, hogy saláta, vagy baba, mert kívánom.

Te vagy az, aki szerint a saláta "sokaknak nem tetszik", tehát gond. Pedig az én világomban erre csak akkor derül fény, amikor már mindegy

(ui: és a saláta funkcionálisan pont ugyanolyan jó, mint a baba, ez nem egy mikropénisz kategória, ami valóban lehet gond a későbbiekben)

2016. jún. 19. 14:19
 7/21 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra irányul hogy ÉN nem tudom elfogadni mert csúnya.
2016. jún. 19. 14:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor műttesd meg.
2016. jún. 19. 14:23
 9/21 anonim ***** válasza:
nekem a fülem nagy.azzal is lehet valamit kezdeni plasztikàval.a puncival is biztos.ha màr ennyire zavar.nézz utàna megy gyüjts rà. :)
2016. jún. 19. 14:23
 10/21 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy egészséges testképet alakíasz ki, ami egy 18+ felnőtt nőnél (mert ugye a rovatba csak 18+ lehet írni) már alap.

Alap, hogy elfogadod, hogy nem mindenki úgy néz ki, mint a magazin lányok (főleg a retusáltak ;)), hogy képes vagy felismerni a saját előnyös tulajdonságaid, hogy azokon a hátrányosokon amiken tudsz azokon változtatsz, a maradékkal meg együtt élsz.

Ha ez egyedül nem megy felnőttként, akkor meg keress szakembert, járj önismereti tréningre, mert egy felnőttnek már meg kell birkóznia azzal, hogy nem lett D-s melle, hogy nem nőtt 2 méteresre, és a több, máskülönben egy életen át küzdhet a testkép zavaraival.

2016. jún. 19. 14:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!