Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért unalmas a nőknek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unalmas a nőknek ha egy pasi inkább szub hajlamú?

Figyelt kérdés
(Természetesen csak a játék ideje alatt,nem 0-24)
2016. jún. 16. 16:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha olyan érdekes az az Eb, akkor miért itt éled jelenleg is az életed?
2016. jún. 16. 17:12
 12/21 Noren1989 ***** válasza:

Bocs, nem láttuk a BDSM tag-et.

26/F

2016. jún. 16. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
Egy dominans ferfias FERFI sosem lesz kepes "megalazkodni" azaz szub. lenni egy kapcsolatban.Alapbol nem erez keztetest,hogy ot dugdossak.Ezt magyarazhatod kerdezo ameddig csak akarod az aki ferfi az ferfi. Aki muja pedig muja barmilyen ertelemben ezen nincs mit firtatnod.
2016. jún. 16. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
13# Egy ferfia attol ferfi hogy tiszteli a noket, tud felelosseget vallalni, gerinces, kitarto es nem attol hogy milyen nagy izma vagy farka van.
2016. jún. 16. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

én pont az ilyeneket kedvelem a legjobban

de hát ezt meg vki nem szereti

2016. jún. 16. 19:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Erika hol emlitettem,hogy a ferfi attol ferfi,hogy izma van?
2016. jún. 16. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Csupan azt mondtam,hogy egy igazi ferfinak nincsennek olyan hajlamai ami a megkinzasrol,megalazasrol szolnak es kedves kerdezo igen a segbedugas is ide tartozik.Keress utana nyugodtan,tobb ilyen vidi is szerepel bdsm cimszo alatt.
2016. jún. 16. 19:49
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó, a szubságnak mióta feltétele, hogy seggbe dugják? Arról hallottál már, hogy mindenkinek más az ízlése és másra vágyik?

És persze a nőket bezzeg lehet megkínozni és megalázni ugye?? Mert ők biztos ezt akarják ösztönösen, mi??

2016. jún. 21. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem mondtam,hogy mindenki ezt csinalja aki szub hajlamu csupan azt mondtam ezek a dolgok is beletartoznak! Tanuljatok mar meg szoveget ertelmezni mielott leegetitek magatokat azzal,hogy megprobaltok nekem beszolni.

Nemtudom a noket minek hoztad fel peldanak,nem errol volt szo a kerdesben.

2016. jún. 21. 19:40
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Hát pedig erről volt szó. Nyilvánvaló, hogy az sokkal elfogadottabb ha egy nő szub. Azt egy férfi sem kérdezné meg, hogy gáz-e ha ő dom...

És a szubságba nem tartozik bele a seggbe d*gás. Ha kicsit műveltebb lennél akkor tudnád, hogy a prosztata izgatható és ez sok férfinek jó, és ennek semmi köze a melegséghez vagy a dominanciához.

2016. jún. 21. 20:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!