Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért unalmas a nőknek ha egy pasi inkább szub hajlamú?
Bocs, nem láttuk a BDSM tag-et.
26/F
én pont az ilyeneket kedvelem a legjobban
de hát ezt meg vki nem szereti
Utolsó, a szubságnak mióta feltétele, hogy seggbe dugják? Arról hallottál már, hogy mindenkinek más az ízlése és másra vágyik?
És persze a nőket bezzeg lehet megkínozni és megalázni ugye?? Mert ők biztos ezt akarják ösztönösen, mi??
Nem mondtam,hogy mindenki ezt csinalja aki szub hajlamu csupan azt mondtam ezek a dolgok is beletartoznak! Tanuljatok mar meg szoveget ertelmezni mielott leegetitek magatokat azzal,hogy megprobaltok nekem beszolni.
Nemtudom a noket minek hoztad fel peldanak,nem errol volt szo a kerdesben.
Hát pedig erről volt szó. Nyilvánvaló, hogy az sokkal elfogadottabb ha egy nő szub. Azt egy férfi sem kérdezné meg, hogy gáz-e ha ő dom...
És a szubságba nem tartozik bele a seggbe d*gás. Ha kicsit műveltebb lennél akkor tudnád, hogy a prosztata izgatható és ez sok férfinek jó, és ennek semmi köze a melegséghez vagy a dominanciához.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!