Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért unalmas a nőknek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unalmas a nőknek ha egy pasi inkább szub hajlamú?

Figyelt kérdés
(Természetesen csak a játék ideje alatt,nem 0-24)
2016. jún. 16. 16:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Egyaltalan nem unalmas, sot.. :) Egy erzelmesebb, visszahuzodobb pasi aki tiszteli a noket ezerszer jobb ezeknel a nagykepu kigyurt izomagyu gorillaknal.
2016. jún. 16. 16:31
 2/21 anonim ***** válasza:
71%

Az embereket és a nemeket a nemi hormonok is befolyásolják. A férfiakban magas a tesztoszteron, a nőkben pedig az ösztrogén. A szub "személyiségű" férfiakban többnyire alacsony a tesztoszteron-szint, szinte már a nőkhöz hasonló mértékben sokszor.

A szexben a férfi a behatoló, a nő a befogadó fél. A férfi a domináns, a nő a dominált. Ez igaz az emberek 80-90%-ára. Azért unalmas a nőknek amit kérdezel, mert a legtöbb nő alapból ugyanazt akarja mint a szub férfiak. Úgy képzeld el, mintha ott lenne egymással két bu-.zi, de mindkettő azt akarná hogy őt dugja meg a másik. Abból nem sok öröm lenne.

2016. jún. 16. 16:32
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
a 2-es nagyon szépen leírta!
2016. jún. 16. 16:35
 4/21 A kérdező kommentje:
2-es mint irtam NEM 0-24-röl van szó,alapban nem olyan pasi vagyok akibe minden nő a lábát törli!
2016. jún. 16. 16:39
 5/21 anonim ***** válasza:
74%

3-as vagyok

Te meg pont azt nem értetted meg, hogy a szex a leginkább hormon vezérelt cselekvés, ezért ott a legfontosabb, hogy egy férfi férfias, domináns legyen.

2016. jún. 16. 16:41
 6/21 A kérdező kommentje:

3-as Te meg azt nem érted hogy van a SZEX

és külön a bdsm játék!

Egyikben vad domináns vagyok,másikban sub!

Ugye ilyenről még nem hallottál 3-as?

Kulturálódj!!!!

2016. jún. 16. 16:45
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
Kedves 75% os! Amig a szex nalad kizarolag osztonok szerint tortenik es nem tudatosan epited a szexualitasod es kulturad, addig nem sok fogalmad lesz a harmonikus szexualis egyuttletrol, valamint az igazan jo elvezetekrol ;)
2016. jún. 16. 16:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

wow.

Én azt hittem az kell, hogy megindokoljam a véleményemet.

Arra nem számítottam, hogy ezért cserébe durván nekem rontasz, és elvárod, hogy változtassam meg azt, ahogy érzek.

Én kérek elnézést.

2016. jún. 16. 16:55
 9/21 anonim ***** válasza:
kedves erika. csak mondom hogy en is eszo vagyok versenyre keszulok. diplomam van vallalkozasom, intelligenes es figyelmes partner vagyok. azert ne alltalanosits kerlek :) f26
2016. jún. 16. 16:56
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni 75%-os,foci Eb.van ami sokkal érdekesebb és izgalmasabb nálad-)
2016. jún. 16. 17:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!