Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért unalmas a nőknek ha egy pasi inkább szub hajlamú?
Az embereket és a nemeket a nemi hormonok is befolyásolják. A férfiakban magas a tesztoszteron, a nőkben pedig az ösztrogén. A szub "személyiségű" férfiakban többnyire alacsony a tesztoszteron-szint, szinte már a nőkhöz hasonló mértékben sokszor.
A szexben a férfi a behatoló, a nő a befogadó fél. A férfi a domináns, a nő a dominált. Ez igaz az emberek 80-90%-ára. Azért unalmas a nőknek amit kérdezel, mert a legtöbb nő alapból ugyanazt akarja mint a szub férfiak. Úgy képzeld el, mintha ott lenne egymással két bu-.zi, de mindkettő azt akarná hogy őt dugja meg a másik. Abból nem sok öröm lenne.
3-as vagyok
Te meg pont azt nem értetted meg, hogy a szex a leginkább hormon vezérelt cselekvés, ezért ott a legfontosabb, hogy egy férfi férfias, domináns legyen.
3-as Te meg azt nem érted hogy van a SZEX
és külön a bdsm játék!
Egyikben vad domináns vagyok,másikban sub!
Ugye ilyenről még nem hallottál 3-as?
Kulturálódj!!!!
wow.
Én azt hittem az kell, hogy megindokoljam a véleményemet.
Arra nem számítottam, hogy ezért cserébe durván nekem rontasz, és elvárod, hogy változtassam meg azt, ahogy érzek.
Én kérek elnézést.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!