Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők, Hölgyek! Szoktatok napozni meztelenül erkélyen vagy panel ház tetején? Volt már hogy észre vettek? Lett belőle valami? Életkort is ha szabad.
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 07:08
1/9 anonim válasza:
szoktam, és eddig nem vettek észre. :) de jobban szeretek a kertben napozni
25
2/9 A kérdező kommentje:
a kertben is meztelenül? :)
2016. jún. 16. 07:33
3/9 anonim válasza:
Én erkélyen szoktam,nem látni be mert nem átlátszó üveg van előtte,délutánonként odasüt a nap.Izgalmas dolog,mert közben hallom,hogy beszélgetnek az emberek az utcán.Kerteben nem ,mert a szomszédok átlátnak.:)21/L
4/9 A kérdező kommentje:
Nálam meg pont hogy átlátszó az üveg az erkélyen :P :D
És a harmadik emelet nincs is olyan magasan :)
Pedig szerintem izgalmas azért :)
2016. jún. 16. 07:49
5/9 anonim válasza:
Nagyobb törülközőt nem tudsz átlógatni a korláton? Akkor nem látnának be.
31F
6/9 anonim válasza:
Én a kertben szoktam egy szál bugyiban. A szomszéd biztos lát néha, de nem érdekel, ő baja. A velem egykorú pasi gyakran kijár cigizni olyankor, de nem tudom lát-e.
N 38
7/9 anonim válasza:
Ha a szüleim nincsenek itthon akkor igen,a kertben kifekszem a napozóágyamra.Az utcáról nem látni be és a szomszéd is csak akkor látna ha felállna valamire mert magas kerítés van.Nagyon jó meztelenül napozni.:)19/L
8/9 anonim válasza:
Én az erkélyen is meg a ház tetején is szoktam napozni meztelenül. Vettek már észre, igen.
9/9 anonim válasza:
igen, kertben is meztelenül, mivel nincs szomszéd a környéken :) imádok meztelenül napozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!