Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex után miért lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex után miért lesz mindig "bibis" a farkam?

Figyelt kérdés

50 körüli férfi vagyok, full monogám,hosszú házasság, semmi kicsapongás!

Leéltem ennyi időt úgy, hogy sosem volt szexuális betegségem, egész a közelmultig, mikor is a páromnak hüvalygombája volt, amiből nekem is kijutott. Kapszula gomba ellen több héten át+ krém, és rendbejött a dolog. Nejemnél hüvelykúp stb. Ezután egy darabig csak óvszerben szeretkeztünk, egyszer natúr, és semmi gond... Viszont ha orálisan elégített ki, úgy ismét előjött kétszer is a gombás fertőzés kezdeti tünete. Persze már az elején elkezdtem kenegetni+ intim mosakodó, és rendbe jött gyorsan.....

Szerintetek, miért az orális szex után jön elő.... azt értem, hogy orál esetén nagyobb esély van hámsérülésre, de honnan kerül elő az az átkozott gomba???

Nem szeretnék ebben a korban rászokni, hogy gumiban kúrjak-szopassak, házasságon belül.

2016. jún. 15. 19:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem sértésnek szántam, csak hülyültem... Nehogy megbántódj.

Sajna igen, én is attól tartok, hogy kívülálló okok is bejátszhatnak... Egyre több ilyen probléma merül fel, egyre több "fórumon". Vagy az emberek immunrendszere ilyen gyepa, vagy a bánat tudja... De azért, hogy latexlapot nyalogassak a finom kis punci helyett, az már abszurd.

2016. jún. 21. 10:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!