Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex után miért lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex után miért lesz mindig "bibis" a farkam?

Figyelt kérdés

50 körüli férfi vagyok, full monogám,hosszú házasság, semmi kicsapongás!

Leéltem ennyi időt úgy, hogy sosem volt szexuális betegségem, egész a közelmultig, mikor is a páromnak hüvalygombája volt, amiből nekem is kijutott. Kapszula gomba ellen több héten át+ krém, és rendbejött a dolog. Nejemnél hüvelykúp stb. Ezután egy darabig csak óvszerben szeretkeztünk, egyszer natúr, és semmi gond... Viszont ha orálisan elégített ki, úgy ismét előjött kétszer is a gombás fertőzés kezdeti tünete. Persze már az elején elkezdtem kenegetni+ intim mosakodó, és rendbe jött gyorsan.....

Szerintetek, miért az orális szex után jön elő.... azt értem, hogy orál esetén nagyobb esély van hámsérülésre, de honnan kerül elő az az átkozott gomba???

Nem szeretnék ebben a korban rászokni, hogy gumiban kúrjak-szopassak, házasságon belül.

2016. jún. 15. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudom a gombás fertözéshez nem kell hámsérülés , én egy teljes kivizsgálást javasolnék mindkettötöknek hogy kiben mi bujkál
2016. jún. 15. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bácsi kérem, nem akarok getzi lenni, de szembe jutott egy kérdés...
2016. jún. 16. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Legyél nyugodtan getzi!!!! Kérdecc kisfiam! :)
2016. jún. 17. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges, hogy másnak a farkincája is jár az asszony fejében? Te rendes embernek tűnsz, nem akartalak megbántani.

A te 43 éves fiacskád.

2016. jún. 17. 11:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Semmi gond, hisz a felvetés jogos, és bárki kívülálló erre gondolna kb. először. És sértődős sem vagyok...

Őszintén? Semmi nem lehetetlen, így ez sem,/ nőben akkor bízz, ha ló legel a sírján/ bár kicsi a valószínűsége. Tehát inkább az ezen kívüli okok után kutatnék.... miért csak orál után jön elő a dolog??

Ha most jössz az "ejj vadász- vadász" viccel, hát én cumizom le magam. :)))

2016. jún. 17. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó, persze tudom, hogy hülyeséget írtam. De mégis mitől bibis? Ha te csak a feleséged szájába lógatod, állítod, akkor onnan jöhet (talán). De onnan csak úgy lehet, ha izé, legyünk jóhiszeműek, megnyal egy bibis/gombás nunát. Ámbár hallottam olyat, hogy azért zárattak be egy török éttermet a keletinél, mert sok lett a szájherpeszes. Megvizsgálták, a helyet, mert mindegyik ott kajált, és lám-lám, a szakács beleverte a joghurtos padlizsánba állandóan. De olvastam olyat is, hogy valaki bosszúból a kolléganő kávéjába verte, évekig. Úgyhogy bármi lehet. És akkor még nem beszéltünk a chemtrail-ról, lehet, hogy bibit is permeteznek. De csak viccelek az utolsó mondattal, a választ nem tudom.
2016. jún. 17. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Értem én a gondolatmenetedet, bár azért jólesett volna, ha nem említed a "lógatást". Ennyi bizalmat elvártam volna, így ismeretlenül is....

No de lényeg a lényeg: olvasgattam a téma után eleget, és azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki személyes tapasztalata segíthet.

Több helyen írják szakemberek, hogy a mai világban, már a monogámia sem full biztonság... pl. gyengült immunrendszer /manapság bármitől/ és megtelepszik a candida a szájban. Az okosok /szakértők/ csak az óvszeres szex-et tartják biztonságosnak. Nunci nyaláshoz latex lap, a többihez koton.

De hát így nem lehet élni. Ezért érdekelne, hogy ha másoknál is előfordult ilyen, akkor mi volt az ok, és a megoldás!!!!

Ettől függetlenül vettem a poénkodást a lájtos szívatást, és nyomtam is zöld pacsit! Ennyi belefér. :))

2016. jún. 18. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Hú, ne haragudj, nem akartalak megbántani, mert a kérdésedből látszik, hogy normális emberke vagy. Az asszonyod is jófej és biztos hűséges. Nem is szívatnálak, mert valós problémád van. De amiket írtam, a kávés-joghurtos dolog, az megtörtént eset. Miért ne lehetne akkor egy nőgyűlölő ember mondjuk a rúzsgyárban, és bosszúból belekeverne valami izét a rúzsgépbe, vagy fogkrémbe? Van olyan film, aminek a címe : lakossággyérítés állami segédlettel https://www.youtube.com/watch?v=GSdx43QeNF0

Nem biztos, hogy ez a baj, de elgondolkodtató és nem csak ő mondja.

2016. jún. 19. 09:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát ja, apám.... jön az új világrend.. aki nem zsidó, ne cumiztasson! Hááá ezéé gombás a farkam! Jáá és még cig@ny se vagyok.... Wazze a te asszonyod milyen rúzst használ?? Vigyázz a farkadra.Én már Elk@rtam: Bibis farok helyett, bibsi farok kellett volna!!! De muszlim még lehetek!

Bocs koma, de te sem vagy 100-as!!!! :)))

2016. jún. 20. 00:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Senki nem állította, hogy 100-as vagyok. :-) Csak azt akartam mondani, hogy lehet rajtatok kívülálló okok miatt is.
2016. jún. 20. 08:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!