Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bdsm közben szerzett apróbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bdsm közben szerzett apróbb sérülések mennyire zavaróak?

Figyelt kérdés
Egy csuklón lévő kötél hagyta nyom például. Mit mondasz ha megkérdezik mi történt?

2016. jún. 15. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Másnap hosszú ujjú inget/blúzt kell felvenni, ami eltakarja. Ilyenkor, nyáridőben persze nem lehet sokáig. Mond azt, hogy tornán a csuklósúly megszorította. Egy könnyen előfordul: ha megszorítod, szorít, ha lazán hagyod lötyög... Mindkettő nyomot tud hagyni. Bokasúllyal a lábbilincset is könnyen ki tudod magyrázni.

Rajtam is szoktak hasonló nyomok lenni, mert szex előtt/közben/után/büntiből sokszor bilincselnek meg otthon. Vagy csak úgy is. Azt szoktam modani, hogy munka közben szereztem. Közeli barátok persze ismerik a BDSM szenvedélyünket.

2016. jún. 15. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell sokat magyarázkodni. Valami sportbaleset történt és kész. Az emberek nem annyira foglalkoznak ezekkel, mint ahogy magunkban elképzelnénk. Mi az? Horzsolás? Lila folt? Ja, megütöttem magam valahol, de már jobban vagyok. Lapozzunk.

Mondjuk harapásnyomokat már nehezebb kidumálni az igaz :D

2016. jún. 15. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

semennyire

Ez is a buli része, hogy esetleg ciki lehet a nyoma.

2016. jún. 15. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Hacsak nincs egy feminista barátnő, aki rögtön rohan a rendőrségre feljelentést tenni, hogy bántalmazták a barátnőmet, csak ő nem meri mondani, akkor nem zavarók. Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá.
2016. jún. 15. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is maradnak nyomok, a csuklómon, a hátamon, a nyakamon...

Amennyire lehet eltakarom, de már nem kezd érdekelni, hogy mit szólnak hozzá mások.

24F

2016. jún. 15. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszer egy pofonparty után (két erős dominával,) a szemem alatt lila folttal közlekedtem több mint egy hétig. Úgy bevérzett a pofonoktól, hogy rendesen monoklinak nézett ki, mint ha valaki bemosott volna egyet :D

Ha kérdezte bárki is, akkor elestem wazze a biciklivel és nekimentem egy oszlopnak. Ennyi füllentés még belefér, hogy ne kelljen mindenkinek magyarázkodni olyasmiről, amihez semmi közük.

2016. jún. 15. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

14:58

Szub vagy?

2016. jún. 17. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!