Miért van hogy álmomban szerzett sérülések megjelennek a testemen?
Pl: Karmolás
Álmomban démonokról álmodtam és miután felébredtem azonnal nem jelent meg de 1-2 óra múlva igen és pár óra alatt eltűnnek a karcolások!
Ilyen egyszer velem is történt.Azt álmodtam, hogy valaki (ismerős)megvágott egy karddal.Ébredés után,miközben öltöztem, ugyan azon a helyen felfedeztem egy hosszú karcolásnyomot, viszont a bőröm nem volt megsértve,inkább az egész ahhoz hasonlított, mint mintha filctollal húztak volna egy csíkot oda.Karmolás nem lehetett és azt sem mondhatom, hogy csak megnyomta a ruhám, mert ez nem úgy nézett ki.Pár óra múlva magától eltűnt.Az illetőben, akiről ezt álmodtam, később nagyot csalódtam.Határozott figyelmeztetést kaptam tehát almomban, csak sajnos nem hallgattam rá.
Hogy mi lehet az oka?
Egy lehetséges ok lehet, hogy a fizikai és asztrális tested közötti "védőfátyol" valamiért megsérülhetett.
Ez lehet helytelen életmód, valami nagyobb trauma következménye, de történhet olyankor is, ha valaki akarva vagy akaratlanul olyan kapukat nyit meg, amit nem kéne, pl valamiféle ezoterikus vagy mágikus kísérletezgetéssel.
Velem is előfordult ilyen, olyasmit álmodtam, hogy valami szörnnyel bunyóztam és a mellkasomon megkarmolt, de...
Ennek egyetlen magyarázata volt / van, méghozzá az, hogy álmomban forgolódtam és megkarmoltam magamat. :)
Első válaszolónak:
"olyan kapukat nyit meg, amit nem kéne, pl valamiféle ezoterikus vagy mágikus kísérletezgetéssel."
Ilyesmi volt de szerintem nem okozhat ilyen tünetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!