Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti miért részesítitek előnyben a szép lányokat az okosaknál?
Erika!
De ez nem csak a pasik hibája lehet, mi van akkor ha szép és okos nő felsőbbrendűnek hiszi magát és egy egyszerű nem helyett bunkó módon utasít vissza.
Az okos, éleseszű lányokat csak addig szeretik a férfiak amíg nem kerülnek velük konfliktushelyzetbe...Amikor mindenre van válasz na aztán azt nagyon nem.
Az is igaz, hogy hogy okos nő mindig tudja mikor kell elhallgatnia.
Kezdjük ott, hogy mi számít szépnek. Ahogy észrevettem, ez igen csak relatív. Van akinek a szolizott bőr, rajzolt szemöldök, méretes működöm, stb... van akinek meg más.
Tehát ami neked szép az lehet, hogy nekem nem. És fordítva. Nekem valószínűleg olyan lány tetszik akire te azt mondanád, hogy nem is szép. Mert én a kisugárzását nézem, a tekintetet és imádok beszélgetni a lányokkal mert előbb-utóbb kiderül, hogy milyen emberek. Ha előbb, akkor az általában azt jelenti, hogy eléggé felszínesek és abban az esetben inkább ők is csak a külsőre meg a pénzre mennek. Ez nem gáz, a zsák megtalálja a a foltját de ne feledkezzünk meg azokról akik nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Szóval a kérésed valóban provokatív, állító "kérdés". Mehetnél nyugodtan újságírónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!