Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Ti miért részesítitek előnyben a szép lányokat az okosaknál?
Ne általánosítsunk, de elsőre ha utcán sétálva egy szép lányt hamarabb észre veszünk a külseje miatt mint egy okosat.
A külső fontos, az ragadja meg a figyelmet és izzítja be az első szikrát, de hosszabb távon inkább legyen esze a leányzónak mintsem tökéletes külseje.
De talán erre is elmondható, hogy nem jó végletekben gondolkodni.
Senki nem vágyik szerintem tökéletes külsejű de teljesen hülye leányra de nagyon okos de borzasztóan ronda lányra sem.
A kettő között valahol félúton, persze ha csinos is és még okos is talán az a legjobb.
De fontos, hogy hiába okos legyen meg hozzá a modora is, ne sugározzon felsőbbrendűséget.
Nagyon szép lányt de butát én max egyszeri alkalomra részesítem előnyben.
én nagyon szeretem az okos, magabiztos, talpraesett nőket, szerintem nagyon vonzóak.
VISZONT te szerintem összecseréled az okost a beképzelt és okoskodóval.
Vannak csajok akik hihetetlen okosnak tartják magukat, mindig mutogatják magukat, hogy mennyit tudnak, próbálnak vitatkozni és érvelni mindenben és persze kihangsúlyozzák, hogy az ő okosságuk a szexepiljük. Hát nem, ezek a lányok irritálóak.
Most képzeld el ugyanezt fiúban, ezek a kis kockák akik mindennél mindent jobban tudnak, azok sem szexiek a csajoknak.
Aki okos, az tudja mikor fogja be a száját.
Sztereotípiák XD
Egy lány attól hogy szép lehet okos is :D
L
A nők meg képesek, beleszeretni olyanba aki megalázza, esetleg meg is veri őket.
Egyesek képesek, évekig elviselni ezt, a válasz mindig az hogy "De szeretem", "csak akkor ilyen ha iszik", "itt vannak a gyerekek, nem hagyhatom el" stb stb stb...
A pasik felnek az okos noktol, a szepektol es okosaktol meg egyenesen rettegnek :)
(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!