Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

És ti hogy néztek ki? Én pl 160 cm vagyok, barna hosszú haj, barna szem, szerintem átlagos arc és husi. És ha definiálni kellene az ideálomat, akkor egy magas, normális testalkatú vagy nagyobb darab, hosszabb hajú szakállas férfit írnék le. Értük megőrülök. 17 vagyok.

Nektek ez hogy néz ki?:)

2016. jún. 14. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyen minimum 180 cm magas, de nálam az az igazi, ha valaki 1,90 körül van (én ugye 1,75 vagyok, és a magasabb pasik mellett tudom magam igazán nőnek érezni, nem egy égimeszelőnek). Testalkatát tekintve az erős testfelépítésű -de nem kövér!-, pasik a zsánereim: legyen vállas, nem kell fullizmos kar (de azért az enyémnél legyen vastagabb), ne legyenek pipaszár lábai, és nem zavar ha van egy kicsi hasa (ez alatt nem a sörhast értem, csakhogy nem ragaszkodok a kockákhoz). Nagyon bejön, ha egy férfinak markáns, karakteres arca van, szép szemei, aranyos mosolya. A hajszín és a szemszín számomra teljesen mindegy, de azért ne hupikék hajjal flangáljon a srác. Valakinek kifejezetten jól áll a kopaszság, de imádom, ha egy srácnak olyan simizni, birizgálni való haja van. Nem zavar a szakáll és a bajusz sem, ha passzol az illető stílusához, illetve a szemüveggel, tetkókkal sincs semmi bajom, de a piercingeket már annyira nem csípem. Ami nagyon irritál, ha valaki túlzásba viszi a szőrtelenítést... az arc-, a hónalj- és az ágyékborotválást még simán megértem, de ha megtudom, hogy valaki a lábát, karját, mellkasát borotválgatja, akkor frászt kapok. Öltözködés tekintetében pedig nálam az egyszerű, de nagyszerű a nyerő, semmiképpen ne legyen a srác ilyen divatmajom, swag-yolo pávagyerek stílusával "megáldva"... :D
2016. jún. 14. 17:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Uuu igen, a másik gyengém még a karakteres arc. Megőrülök az éles vonalakéééééért
2016. jún. 14. 17:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!