Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen férfiak jönnek be?
És ti hogy néztek ki? Én pl 160 cm vagyok, barna hosszú haj, barna szem, szerintem átlagos arc és husi. És ha definiálni kellene az ideálomat, akkor egy magas, normális testalkatú vagy nagyobb darab, hosszabb hajú szakállas férfit írnék le. Értük megőrülök. 17 vagyok.
Nektek ez hogy néz ki?:)
17 évesen, szakállas pasi? De nem a Télapó ugye?
Szép legyen a keze, a foga, a bőre és a szeme. Férfias legyen és magabiztos. Jó humorú.
Én 158cm vagyok, hosszú fenékig érő sötétbarna haj, világosbarna szem. Picit barnább bőr.Karcsú, sportos,izmos.
Az ideálom,meg is találtam , mert a barátom az. Mindig ilyen férfiról álmodtam ,mint ő és sok idő után meg is találtam. Magasabb,mint én 187cm, férfias,ápolt,odafigyel magára és a környezetéére. Tökéletesen kiegészítjük egymást,hiszen ő sportedző. Együtt sportolunk,edzünk,jó humorú, segítőkész minden téren. Borostás arc,rövid haj.
Barna hosszú hajam van, barna szemem, fehér bőröm. 165 centi vagyok és 48 kiló. Elég vézna és csontos vagyok jelen pillanatban, de már teszek ellene. (A meleg miatt sosincs étvágyam, mostanában alig ettem egy nap kétszer, de már ráálltam a dologra és edzek is mellé.)
Nincs ideálom, az 50 kilós vékony kisfiús pasik is bejönnek, meg a 190 centis nagy darab állatok is. Viszont metroszexuális pasik kizárva, plusz minden ecset hajú a hajléktalan szakállas fazonokkal együtt.
Nekem sötétbarna a hajam, a szemem zöldes-barnás. Az arcom szerintem nekem is átlagos, magas vagyok és vékony.
Nincs kimondott ideálom, mert vagy tetszik valaki vagy nem.:D
De ha nagyon le kell írni, akkor például a barna hajért és a barna szemért meg tudok őrülni, nekem az nagyon tetszik. Legyen rövid a haja, nem szeretem a hosszút egy pasin. Kis borosta az nagyon szexi tud lenni. :D A kezét mindig megnézem egy pasinak, nagyon sokat dob, ha szép és férfias keze van, nagy tenyér, hosszú ujjak. Nem szeretem az izmos pasikat, szóval ilyen átlagos, normális testalkat a jó, mondjuk ha egy kicsit szálkás az még nem zavar, de szerintem tök aranyos tud lenni egy kis poci is, engem az se zavarna és igazából volt már ducibb barátom, imádtam.:) Talán a magasságot nem írtam...Mivel én 175 cm vagyok, így az nem árt, ha ő is legalább ennyi, de aztán ki tudja, lehet, hogy egyszer majd egy 170 centi magas fiúba szeretek bele, ez sincs kizárva, viszont imádom a magas pasikat, akik ilyen 185-190 centi körüliek vagy annál is magasabbak, nekem nagyon tetszenek:)És igaz, hogy az nem kinézet, de én szeretem, ha legalább 4-5 évvel idősebb nálam, mert érettebb vagyok a koromnál és jelenleg a saját korosztályommal nem igazán találom a közös hangot.
Különösebb elvárásom nincsen, legyen ápolt, az a legfontosabb. Hát ennyi lenne, ami hirtelen eszembe jutott. :D
És nektek a hosszabb szakárról mi a véleményetek? Sokak szerint ápolatlan kinézetet nyújt, de nekem az is nagyon bejön.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!