Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a nővérem 10es skálán 8-as...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nővérem 10es skálán 8-as én meg még szűz vagyok, érthető, ha felizgulok a közelében?

Figyelt kérdés
Lanyok, akinek van öccse, titeket mennyire zavarna, ha izgatoan hattok rá? Finoman merjek utalást tenni? Csak, mert nagyon izgat, hogy egy ket értelmű megjegyzesre hogyan reagálna.

2016. jún. 13. 20:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
bár nővérem a testét fölmérem
2016. jún. 14. 02:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Takarodj már. Két olyan nő van akire nem gerjedhetsz: Anyád és a lánytestvéred.

Ez olyan nehéz. Nem csodálom, hogy szűz vagy.

2016. jún. 14. 04:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van nővérem, bár csak 2 év van köztünk, korábban, amikor nem volt bnőm, én is izgultam rá, néha meglestem fürdés közben, meg sokszor kivertem rá, de aztán elmúlt.
2016. jún. 14. 09:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Gazsi! Hagyd békén az Eszmeralda p_náját!
2016. jún. 14. 09:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez attól függ hogy mutatsz-e képet a nővéred testéről ;-)

Nyugi SOHA SENKINEK nem mutatom meg.

Amúgy mindenképp fura a jelenség!

2016. jún. 14. 09:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy ennél a kérdésnél lehet mélyebbre süllyedni, de az utolsó válaszoló rácáfolt erre.
2016. jún. 14. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak dicsérd meg és ennyi. Abszolut érthető hogy felizgulsz tőle ez még szerintem normális.

Én titokban tartanám hogy izgulok rá. Amúgyis észre fogja venni. Verd ki ha annyira ráizgulsz, jobb ha kerítesz egy barátnőt minél hamarabb. Az a végleges dolog hogy kijöjj ebből.

2016. jún. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!