Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha 18 évesen szuz vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a baràtnoim szerint igen, szerintem ez inkàbb dicsosèg, de kikèrem a ti vèlemènyeteket is.

2016. jún. 12. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is mindenképpen pozítívum, nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek, mert én is az vagyok még (nem azért mert csúnya vagyok, megvan az okom rá) 22/F
2016. jún. 12. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem inkább dicsőség és a barátnőid meg inkább ri.bancok
2016. jún. 12. 10:36
 3/13 Titok 20+/f ***** válasza:
80%
21éves szűz vagyok van akinek sokkal tovább kell várni az első alkalomra. Igen ahogy az 1# mondta dicsőség és nem ciki..
2016. jún. 12. 10:38
 4/13 Titok 20+/f ***** válasza:
2# sorry 😂
2016. jún. 12. 10:38
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Dicsőség lol
2016. jún. 12. 10:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató vàlaszokat,èn se azèrt vagyok mèg szuz mert csùnya vagyok, hanem azèrt mert mèg vàrni akarok egy kicsit .
2016. jún. 12. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mind1... Huszonegyedik században vagyunk, ki az, aki bárkit elítél bármilyen szexuális magánügy miatt?

A te döntésed, kérdező, de hidd el, sokkal jobb lesz valakivel, akit szeretsz és elfogadsz és ismersz és megbízol benne, mint egy random akárkivel, csak azért, mert "el akarod veszíteni".

2016. jún. 12. 10:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Vam baràtom ès vele akarom elveszíteni, de mèg lelkileg fel kell kèszülnöm egy kicsit.
2016. jún. 12. 10:57
 9/13 anonim válasza:
68%
Nem ciki, de dicsőségnek sem mondanám. Nem szeretem ezt a felfogást, hogy valakit aszerint minősítenek, hogy szűz vagy sem. Én 19 évesen veszítettem el, nem azért vártam addig, mert úgy gondoltam, hogy attól én jobb és értékesebb vagyok, hanem egyszerűen azért, mert akkor jött el a pillanat. A lényeg, hogy felkészültnek érezd magad ( lelkileg, mert testileg már kész vagy), nem pedig az, hogy hány éves vagy, vagy hogy a barátnőid és random GYK-s emberek erről mit mondanak. Nem kell ráparázni, annyira nem egy nagy dolog, ugyanaz az ember maradsz utána is, mint aki most vagy :)
2016. jún. 12. 11:06
 10/13 RRR ***** válasza:
100%

nem ciki

akkor "kell" ,amikor te érzed,,,nem amikor a többiek mondják

2016. jún. 12. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!