Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Legjobb haverom a hugommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb haverom a hugommal kavar most jottem ra mikor rajta kaptam oket Sz. Kozbe szerintetek ez barat?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ja, az
2016. jún. 10. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehet a haverod, hogy dugja a húgodat. Akkor nem lehet, ha a nődet vagy az anyádat dugná.
2016. jún. 10. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a gond? Miért ne jöhetne össze a húgoddal, a gond majd inkább akkor lesz ha szakítanak.
2016. jún. 10. 12:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen ertem de ti mit szolnátok hozzá haverotok dugna a tesotokat
2016. jún. 10. 12:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, családban marad :-) , nem értem a problémát tényleg
2016. jún. 10. 12:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem mindegy hogy csak dugni akar vele vagy komolyat is terveznek.

Nekem nagyon szép húgom van (17 éves) és fél füllel hallottam már a legközelebbi, évtizedes jó barátaimat hogy megdugnák.

Én ezzel úgy vagyok, hogyha valamelyikük komoly, tartós kapcsolatot szeretne vele azt nem bánnám egyáltalán, mert ismerem őket, jó emberek alapvetően. Ha meg akarnák dugni és aztán ott hagyni (akár a hugi akarja, akár nem), az már szörnyen bosszantana.

Szóval számít hogy mit akarnak egymástól.

23/F

2016. jún. 10. 12:22
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól függ ki az illető és mire tervez.

Igaz csak két szép unokahúgom van, de volt olyan haverom akinek megmondtam, hogy kezét lábát töröm ha csak rájuk néz:) (irónia) Viszont a többséggel semmi bajom nem lett volna.

2016. jún. 10. 12:25
 8/14 anonim ***** válasza:

és ha mással szexelne az nem bántana?

fiú, fiú...

2016. jún. 10. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi gond.Ha viszont átveri akkor kétszer olyan durván kalapálom el mint bárki mást.
2016. jún. 10. 12:39
 10/14 anonim ***** válasza:
persze zavarna, viszont annyiban örülnék, hogy olyan srác kavar a húgommal akit én barátnak tekintek, szóval biztos nem egy seg****fej akit nem akarnák a családomnak.
2016. jún. 10. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!