Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal távkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal távkapcsolatban vagyunk, mivel izgassam fel több mint 1000 km-ról?

Figyelt kérdés

Igazából minden nap beszékünk, szinte egész nap, megállás nélkül. gyakran chatszexelünk, leírjuk hogy most éppen mit szeretnénk mit csinájon velünk a másik vagy pl én mit csinálnék vele, küldünk képeket, van hogy masztiról vidit is, vagy csak részletesen leírjuk egymásnak az álmunkat, hogy hogy szexeltünk ott...

És a kérdés az lenne hogy szerintetek hogyan lehetne még újdonságot ebbe bele vinni? Milyen ötletetek van ilyen témában amivel kicsit meglephetném?

2016. jún. 10. 00:57
1 2
 1/17 anonim válasza:
hány évesek vagytok? milyen sűrűn találkoztok?
2016. jún. 10. 01:09
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon kell sok ahoz hogy felizguljon ha már rég nem kapott meg téged.... Meg mást sem...

Már nekem ez is sok lenne amiket leírtál, dehát én már csak ilyen maradi vagyok :)

2016. jún. 10. 01:12
 3/17 A kérdező kommentje:

hát már 4 hónapja nem láttuk egymást elötte majdnem fél évig voltunk külön...Én 18 ő 19

Szeretem meg lepni újdonságokkal

2016. jún. 10. 01:16
 4/17 anonim válasza:
h ismerkedtetek meg?
2016. jún. 10. 01:19
 5/17 A kérdező kommentje:
2 éve egy közös barátunk álltal találkoztunk... ahogy megláttuk egymást, nem bírtunk leszállni a másikól. Vonzodtuk egymást mint lepkét a tűz.
2016. jún. 10. 01:25
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom biztos velem van a baj de az ilyen videókból szokott lenni a napiszaron a legtöbb post....

összevesztek és kitaáljátok egymás videóit....

És ne haragudj de ilyen kapcsolatnak nincs jővője!

2016. jún. 10. 08:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok eggyütt?
2016. jún. 10. 08:23
 8/17 A kérdező kommentje:

Hat mi 100%osan meg bizunk egymasban.

1 eve es 7 honapja

2016. jún. 10. 08:47
 9/17 A kérdező kommentje:
Es nem lesz ez orokre igy. Jovore mar jon ki o is hozzam kulfoldre, csak addig kell kibirnunk
2016. jún. 10. 08:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Kamera előtt vetkőzés (élőben) majd a végén nyúlj magadhoz de úgy hogy csak deréktól fölfelé lásson :D 21/L
2016. jún. 10. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!