Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért rettegek a szextől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek a szextől?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, szűz és barátom se volt még soha,egyre gyakrabban próbálkoznak be, és mindig eszembe jut, hogy egyszer lesz pasim és akkor majd szexelünk..

1.Félnék levetkőzni valaki előtt.

2.Talán a legnagyobb félelmem, hogy hiába védekezünk valami baleset folytán mégiscsak terhes leszek.

3.Fájni fog.

4.Szarul csinálnám.

Kapcsolatra vágynék meg néhány dologra,de a szextől nagyon félek.

Ez bármennyire is normális?

2016. jún. 9. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%

nem félsz reggelente elindulni otthonról, mert elüt a busz?

most komolyan, ennyire nyuszi vagy? ennyire nincs semmi "vágjunk bele, egyszer élünk, keresem a veszélyest" hozzáállásod. Az emberek többsége nem szereti az ilyen tutyi-mutyi embereket, ez a vagány ellentéte.

Teljesen megértem, hogy védekezni akarsz, tök jó, de ilyeneken parázni??? Főleg hogy még barátod sem volt még?

Olyan mintha paráznál azon, hogy nem akarsz forma 1 pilóta lenni, de még biciklizni sem tudsz.

2016. jún. 10. 12:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem való még neked a szex.
2016. jún. 10. 12:16
 13/17 Deflohelp ***** válasza:
82%

Még a fiúk is tartanak az első szextől, pedig náluk nem áll fenn a teherbeesés veszélye és általában nem fájdalommal jár, hanem orgazmussal.

Félelmedet oldani a felsorolt kérdésekkel kapcsolatban összegyűjtöttem az orvosi és felvilágosító könyvek és ismerőseim javaslatait, amit akkor olvashatsz, ha a Szexualitás keresőjébe írod: szüzesség elvesztésével járó

2016. jún. 11. 09:39
 14/17 anonim ***** válasza:
9%

Először csak sétálgass valakivel aki tetszik. Nem kell egyből ágynak esni.

Ha meg nem vagy durván kövér, akkor ne aggódj, lesz olyan akinek tetszeni fogsz.

ha kövér vagy, kezdj el olvasgatni az egészséges táplálkozásról kocogj rendszeresen és nem lesz gond.

ha nagyon ronda vagy arcra, akkor mozgással csinossá tudsz válni és gyakorlatilag bármelyik pasit felszedheted.

2016. jún. 21. 15:19
 15/17 anonim válasza:
Én egy hete nem vagyok szűz. Először én sem mertem levetkőzni a barátom előtt, mert van egy kis feleslegem, de a barátom elfeledtette velem ezt. A szüzesség elvesztése csak addig fáj, amíg rágörcsölsz. Nekem eleinte be sem akart menni annyira féltem akkor, később pedig meg sem éreztem ezt.
2016. júl. 8. 15:46
 16/17 anonim válasza:
82%
Ha védekeztek, óvszerrel, akkor nem lehet baj, ha jól használjátok. A gyógyszert èn ilyenkor nem használnám csak egy igazán komoly kapcsolatban. Fájdalom... hát nekem fájt az első ès vèreztem is utána viszonylag jobban, de szebbet ès jobbat nem is kívánhattam volna. Az akkori barátom tapasztalt volt, elmondtam neki hogy nekem ő az első, ès nagyon figyelt rám. Megéri kivárni azt a személyt, akivel érdemes. Ha pedig megtalálod, nem leszel előtte szégyenlős, mert megbízol benne. Legalábbis akkor érdemes belevágni, hogy ne rossz emlèk legyen. Az még hogy jól csinálod-e... a mostani párommal 7,5 ève vagyunk együtt. Szuper a szex de sokszor próbálunk új dolgokat, hogy mindig jó is legyen. Ez ilyen. Szerintem
2016. júl. 8. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Eleinte én is féltem tőle de nekem például nem fájt, baleset se történt soha (5 éve élek szexuális életet)

Nem kell ráparázni

2016. aug. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!