Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettegek a szextől?
18 éves lány vagyok, szűz és barátom se volt még soha,egyre gyakrabban próbálkoznak be, és mindig eszembe jut, hogy egyszer lesz pasim és akkor majd szexelünk..
1.Félnék levetkőzni valaki előtt.
2.Talán a legnagyobb félelmem, hogy hiába védekezünk valami baleset folytán mégiscsak terhes leszek.
3.Fájni fog.
4.Szarul csinálnám.
Kapcsolatra vágynék meg néhány dologra,de a szextől nagyon félek.
Ez bármennyire is normális?
nem félsz reggelente elindulni otthonról, mert elüt a busz?
most komolyan, ennyire nyuszi vagy? ennyire nincs semmi "vágjunk bele, egyszer élünk, keresem a veszélyest" hozzáállásod. Az emberek többsége nem szereti az ilyen tutyi-mutyi embereket, ez a vagány ellentéte.
Teljesen megértem, hogy védekezni akarsz, tök jó, de ilyeneken parázni??? Főleg hogy még barátod sem volt még?
Olyan mintha paráznál azon, hogy nem akarsz forma 1 pilóta lenni, de még biciklizni sem tudsz.
Még a fiúk is tartanak az első szextől, pedig náluk nem áll fenn a teherbeesés veszélye és általában nem fájdalommal jár, hanem orgazmussal.
Félelmedet oldani a felsorolt kérdésekkel kapcsolatban összegyűjtöttem az orvosi és felvilágosító könyvek és ismerőseim javaslatait, amit akkor olvashatsz, ha a Szexualitás keresőjébe írod: szüzesség elvesztésével járó
Először csak sétálgass valakivel aki tetszik. Nem kell egyből ágynak esni.
Ha meg nem vagy durván kövér, akkor ne aggódj, lesz olyan akinek tetszeni fogsz.
ha kövér vagy, kezdj el olvasgatni az egészséges táplálkozásról kocogj rendszeresen és nem lesz gond.
ha nagyon ronda vagy arcra, akkor mozgással csinossá tudsz válni és gyakorlatilag bármelyik pasit felszedheted.
Eleinte én is féltem tőle de nekem például nem fájt, baleset se történt soha (5 éve élek szexuális életet)
Nem kell ráparázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!