Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rettegek a szextől?
18 éves lány vagyok, szűz és barátom se volt még soha,egyre gyakrabban próbálkoznak be, és mindig eszembe jut, hogy egyszer lesz pasim és akkor majd szexelünk..
1.Félnék levetkőzni valaki előtt.
2.Talán a legnagyobb félelmem, hogy hiába védekezünk valami baleset folytán mégiscsak terhes leszek.
3.Fájni fog.
4.Szarul csinálnám.
Kapcsolatra vágynék meg néhány dologra,de a szextől nagyon félek.
Ez bármennyire is normális?
Én 19 vagyok, szűz, szintén féltem egy darabig a szextől, de van barátom.
Szégyellős vagyok, de egyre jobban feloldódom.
Ma már elég biztos módszerek vannak a védekezésre, én ettől az egytől nem félek.
Valamennyire valószínűleg fájni fog, vagy feszíteni, ahogy eddig hallottam, de engem az nyugtat, hogy az eddigi összes felmenőm kibírta a jelek szerint, nekem sem lesz nagy gáz :)
Szarul? Talán. Először. Meg másodszor. De senki sem úgy születik, hogy szexisten/istennő.
Amúgy meg nem kell rögtön lefeküdnöd a fiúval, ha jársz vele. Ha szeret, megért, segít neked, ha tapasztaltabb, vagy együtt haladtok, ha még ő is kezdő. (Én az előző barátommal egy évig voltam úgy együtt, hogy nem szeretkeztünk, mert még nem szerettem volna - "egyéb" volt.)
#7 ráolvasol a képre, hogy feloldódjon a gátlása? :D
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!