Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet? Gomba?
Figyelt kérdés
Előfordult többször már h óvszer nelkul szexeltem, mert sokszor ovszerben nem erzek semmit..:( Tavaly december körül a péniszemen azon belül a makkomon kis pöttyöket vettem észre, és viszketett, egyből sejtettem h gomba, vettem canestent, kenegettem és elmult, nem sokkal rá lefeküdtem még1 lánnyal ovszer nélkül, utána semmi, aztán utána még1-el ott védekeztem, utána még 1-el ott is! DE utána volt 2 akivel nem, és mind2 után viszketés, canesten és elmult megint... volt most 3 hónap szünetem szex terén, ismertem ezt a csajszit, rég szexelt, nem védekeztünk, és másnap megint kijött, de 2 napja kenegetem és elmuloban van... De ők nem tapasztalnak semmit... Én minden alkalommal ha egészséges vaginába teszem, gombát fogok elkapni, mert egyszer összeszedtem már? Vagy ennyicsaj hordozza magába tünetmeneesen h nem veszi észre?2016. jún. 9. 19:26
11/20 anonim válasza:
Nekem bakteriális fertőzésem volt (nem mástól kaptam el), mégis gomba elleni cuccokat írtak fel rá. A helyedben megnézetném magam, mert egyáltalán nem biztos, hogy gomba és lehet így csak a tüneteket feded el. Menj el orvoshoz, egyszer el kell kezdeni. ;)
12/20 anonim válasza:
Itt nem az a lenyeg, hogy ok mit mondanak vagy nem. Az a lenyeg hogy van benned annyi, hogy ha igenis vagy ilyen visszatero problemad akkor szolsz es huzol gumit. Ez a te felelosseged, mert te vagy a nem egeszseges fel, nem az ovek.
13/20 A kérdező kommentje:
Elmegyek, emléekszem, dcemberben akitől kaptam csajtól, ő is másnap érezte, és elment vele, és gomba volt... Aztóa enyhébb, volt h aktus után egből bekentem hogy véletlenül se jöjjön ki...
Pici piros pöttyök, viszketnek, canesten hatásáa elmúlik, mi lehet?
2016. jún. 9. 20:52
14/20 A kérdező kommentje:
Nincs mese, gumi lesz már örökre... fú de utálom..
2016. jún. 9. 20:55
15/20 A kérdező kommentje:
Akartam húzni mondta h nem kell... majd mondom neki, nekem néha naturba előjön a gomba bá.. nyilván elmegy a kedve az egésztől.. ha most nem szexelek 1 évig, nem jön elő a gomba.. ettől függetlenül elmegyek és kiakarom magamból irtatni
2016. jún. 9. 20:59
16/20 anonim válasza:
Akkor menj el dokihoz!!! Ha kenegeted canestennel csak a tunetet kezeled de magat a problemat ezzel nem oldod meg es ez igy folyamatosan vissza fog jonni. Ide kell egy kivizsgalas! Meg nem lenne jobb inkabb tulesni ezen mint hogy most ezzel szenvedsz kedves kerdezo???
17/20 A kérdező kommentje:
Lanynal semmi,rakerdeztem..Hova menjek ezzel?
2016. jún. 10. 06:53
18/20 anonim válasza:
Urológus vagy bőr és nemibeteg gondozó. Amúgy gondolj bele... az a nő lehet lefeküdt előtt huszonx pasival, és mindnek ugyanezt mondta. Ugye nem kell felvázolom, hogyan terjednek a különböző fincsi gombák és egyéb nemibetegségek?
19/20 A kérdező kommentje:
Tenyleg aranyos lany,nem fekszik ossze masokkal, es semmi most rakerdeztem nala megint...Muktkoi lanynal sem volt semmi...Ezert gondolok arra, beleteszem cuki egesseges vaginaba a peniszem,es mivel tobb
2016. jún. 10. 23:04
20/20 A kérdező kommentje:
Mondja tok szuzies eletet el,nem kamuzik tudom..Ismerem egy ideje..Ergo ja megint nem huzoo gumit 100 nobol 100nal kijon rajtam,mert a szervezetembe van..Gumit huzok nem erintkezek es nem jon ki, de kandida meg ott marad,kell
2016. jún. 10. 23:06
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!